Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Το μενταγιόν-κοριός του Σταύρου Θεοδωράκη στη συνάντηση με Σαμαρά

Το σπιράλ του θανάτου συνεχίζεται για μια χώρα που παραπαίει στο έλεος ενός διεφθαρμένου και ανίκανου πολιτικού προσωπικού. Οι δανειστές δεν μπαίνουν καν στον κόπο να έλθουν στην Ελλάδα και αρκούνται σε μεταμεσονύχτιες τηλεδιασκέψεις σαν και την χθεσινοβραδινή που κράτησε ως τις 3 τα ξημερώματα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη κατάντια για ένα κράτος από το να εξαρτά τον βηματισμό του στην ιστορία από τις τηλεδιασκέψεις των δανειστών; Από το πότε θα επιστρέψει η Τρόικα στην Αθήνα;...

5 χρόνια τώρα και το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν κατάφερε να εκπονήσει ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση με αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά στην ιστορία μας να σερνόμαστε ικέτες ελεημοσύνης σε ξένες αυλές.
Το εγχώριο πολιτικό προσωπικό με βουλευτές πρόθυμους να εξαγορασθούν στην δημοπρασία για την εκλογή ενός ακόμη διακοσμητικού προέδρου της Δημοκρατίας, συνεχίζει τον μοιραίο ρόλο του. Την ίδια στιγμή ο άβουλος λαός δεν έχει πλέον αντοχή ούτε καν για να αγωνιά. Του τελειώσαν οι ανάσες που λένε και οι δρομείς.
Δεν έχει παρά να περιμένει την νεκρώσιμη ακολουθία-requiem aeternam dona eis Domine-ανάπαυσιν αιώνιον δος αυτοίς Κύριε.
Μέσα σ΄αυτό το κλίμα οι πολτικοί ηγέτες μας έχουν μεταβληθεί σε αποκρυφιστές μάγους της φυλής.
Ο Σαμαράς κλεισμένος στο γραφείο του ακούγεται να λέει ότι βρίσκεται σε πολιτική κατάθλιψη ενώ οι υπόλοιποι σύμβουλοι που στελεχώνουν την κυβερνητική Αίρεση εφαρμόζουν τα μαγικά κόλπα που τους κρατάνε στην εξουσία.
Στο ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος και Παπανδρέου σέρνονται αλληλοεκβιαζόμενοι στην έξοδο από το κάδρο.
Στον ΣΥΡΙΖΑ ισχύει αυτό που λένε: H άποψη είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, καθένας έχει κι από μία.
Στο ΚΚΕ ο Κουτσούμπας είναι έτοιμος να πουλήσει στον Βρυώνη ακόμη και το λογότυπο του ιστορικού κόμματος για να κάνει ομότιτλη εκπομπή ο Μενέλαος Φουρθιώτης.
Τελευταία μας ελπίδα το μενταγιόν του Σταύρου Θεοδωράκη-ούτε καν ο ίδιος ο αρχηγός. Ηδη για το μενταγιόν του Θεοδωράκη με το οποίο εμφανίστηκε στον Σαμαρά ακούγονται διάφορες ικασίες σχεδόν μεταφυσικές. Κάποιοι λένε ότι είναι δώρο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, άλλοι υποστηρίζουν ότι του το χάρισε η Ομάδα "Ε", ενώ ακούσθηκε και το σενάριο ότι είναι δώρο του Γιώργου Μπόμπολα.
Η αλήθεια είναι ότι στο μενταγιόν ο Θεοδωράκης είχε κρύψει έναν κοριό και ηχογράφησε όλη την συνομιλία-φωτιά με τον Αντώνη Σαμαρά. Μετά από αυτό τρέχουν και δεν φθάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου.  http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive