Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ νυν ΑΡΧΗΓΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΙΤΗ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

«Καλή και ουσιαστική συζήτηση για όλα τα θέματα»Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη. «Είχαμε μία πολύ ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων, τόσο για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα και τους εταίρους για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και τη διαμόρφωση του νέου πλαισίου, όσο και για τις ανοικτές διεθνείς κρίσεις και ιδίως για το Κυπριακό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη....
Χαμόγελα στη συνάντηση Βενιζέλου – Σημίτη (Φωτογραφίες)
 
Επιπλέον, ανέφερε ότι προφανώς μίλησαν και για την εσωτερική πολιτική κατάσταση «όπου το μείζον ζήτημα είναι η σταθερότητα του τόπου και η διαμόρφωση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης γύρω από τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Επίσης, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Σημίτη «για την πορεία προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, κορμός της οποίας είναι φυσικά το ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive