Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!



Η ανάπτυξη, η πρόοδος, η ευημερία πάνε παντού ΕΚΤΟΣ Ελλάδος λόγω της αντιεπενδυτικής πολιτικής  των κυβερνήσεων που επιδιώκουν την φτωχοποίηση και υπανάπτυξη της χώρας. Αυτές τις μέρες υλοποιείται στη Σόφια της Βουλγαρίας, μια ανάσα δίπλα στην πατρίδα μας, αστρονομική επένδυση πολλών δις απο Έλληνες επενδυτές που όταν τους μιλάς για τοποθέτηση χρημάτων στην Ελλάδα "παίρνουν δρόμο και τρέχουνε". Έλληνες είναι ,αλλά είναι και διαχειριστές επενδυτικών κεφαλαίων  που προσβλέπουν στο κέρδος και οχι στο σίγουρο χάσιμο. Μιλάνε για ληστρική φορολογική πολιτική και αστάθεια φορολογικής νομοθεσίας που αλλάζει απο τη μια μέρα στην άλλη και λειτουργεί αποτρεπτικά σε κάθε επενδυτική λογική. Πήγαμε σήμερα στο νέο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Mall "Sofia Ring Mall"...


που θα λειτουργήσει εντός των ημερών και μείναμε άναυδοι απο το κολοσσιαίο μέγεθος της επένδυσης. Εδω που τα λέμε, μας έπιασε το παράπονο κι η ζήλια, γιατί ΕΔΩ κι όχι στην Ελλάδα μας, αλλά και η οργή κατά των κυβερνήσεων των τελευταίων 40 χρόνων που βλέπουν ΜΟΝΟ την δική τους "ανάπτυξη" -κλέβοντας & ληστεύοντας- κι οχι της χώρας. Κάναμε ένα μικρό ρεπορτάζ με φωτο και θα κάνουμε πιο ολοκληρωμένο στα εγκαίνια.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ εμπορικό κέντρο Sofia Ring Mall στον περιφερειακό της βουλγαρικής πρωτεύουσας. Το εμπορικό κέντρο ανήκει στον Όμιλο Φουρλή και στο οποίο μεταξύ των άλλων θα στεγάζεται και το ελληνικό πολυκατάστημα Notos Com, το πρώτο εκτός ελληνικών συνόρων. Θα έχει εμβαδό 6.000 τ.μ. και θα φιλοξενήσει περίπου 60 φίρμες ένδυσης, 20 φίρμες δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ, καθώς και 100 φίρμες επώνυμων καλλυντικών προϊόντων. 

Το Sofia Ring Mall καταλαμβάνει έκταση 100.000 τ.μ. θα φιλοξενήσει συνολικά 200 καταστήματα (μεταξύ των οποίων τις αλυσίδες H&M, Piccadilly, Technomarket, Mr.Bricolage, Yavor, New Look, Intersport). Το ελληνικό εμπορικό κέντρο στην βουλγαρική πρωτεύουσα αναπτύσσεται από joint venture εταιρία συμφερόντων του ομίλου Danaos (του επιχειρηματία Γ. Κούστα) και του ομίλου Φουρλή
 και βρίσκεται στην περιφέρεια της Σόφιας κοντά στη Βίτοσα.


Στο εμπορικό κέντρο θα λειτουργούν εμπορικά καταστήματα κάθε είδους, όπως επίσης και εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, εστίασης, καλλωπισμού και ένα σινεμά-multiplex με 11 αίθουσες. Ακόμη, το project περιέχει και οικιστικό σκέλος, καθώς έχουν κατασκευαστεί 500 κατοικίες και 3.500 θέσεις στάθμευσης.
Περισσότερα ΕΔΩ>> http://www.sofiaring.bg/floors/?lang=en

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive