Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΔΩ, ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !! (;;) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !! ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ & ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΩΡΕ !!



Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Οικονομικών ανέφερε ότι αργά χθες βράδυ συμφωνήθηκε να υπάρξει την Τρίτη 25/11/2014 ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ !!συνάντηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας με τους επικεφαλής της τρόικας, προκειμένου να προχωρήσει η αξιολόγηση και να εξετασθεί το πλαίσιο της επόμενης μέρας. Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι η αυριανή συνάντηση με την τρόικα ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ !! αποτελεί ένα πρώτο βήμα προσέγγισης που θα οδηγήσει στην επιστροφή του κλιμακίου των τοκογλύφων δανειστών στην Αθήνα....
Σύμφωνα με πληροφορίες συγκροτείται η αντιπροσωπεία της κυβέρνησης που μαζί με τον υπουργό Οικονομικών, Γκ. Χαρδούβελη, αλλά και τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Στ. Παπασταύρου θα μεταβούν στο Παρίσι.
Νωρίτερα, για συνάντηση των αξιωματούχων της τρόικας με στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης στο Παρίσι την Τρίτη, με στόχο να γεφυρωθούν οι διαφορές και να προχωρήσει η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος είχε κάνει λόγο και το Bloomberg. Το Σαββατοκύριακο χαρακτηρίστηκε από αλλεπάλληλες συσκέψεις και αποστολή πρόσθετων στοιχείων στην τρόικα, μετά την τηλεδιάσκεψη της προηγούμενης Πέμπτης. 
Ορίζοντας των διαπραγματεύσεων είναι το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου. Βασική εστία διαφωνίας με την τρόικα δεν είναι άλλη από το δημοσιονομικό κενό, το οποίο εξακολουθεί να διατηρεί για το 2015 στα επίπεδα των 2,5 δισ. ευρώ. Η ελληνική πλευρά εξακολουθεί να μην αποδέχεται την ύπαρξη δημοσιονομικού κενού.

1 σχόλιο:

  1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ.
    ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ.
    ΕΚΕΙΝΟΝ ΟΜΩΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΝΗΘΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΓΕΛΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΕΚΕΙΝΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΘΕΣΕ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ.
    ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.
    ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive