Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΛΑ.Ο.Σ. ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ

"Μπούμερανγκ" η επιχείρηση σπίλωσης του Γ. Καρατζαφέρη! Όπως εξελίσσεται η κατάσταση , ο ΛΑΟΣ  μάλλον δεν θα χρειαστεί να κάνει...προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές που έρχονται: Η επιχείρηση σπίλωσης  του Προέδρου του ΛΑΟΣ ξεχείλισε το "ποτήρι" για τον κόσμο της ΝΔ που καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από όσα νομίζουν ορισμένοι και έτσι  πλέον  ολόκληρες οικογένειες ζητούν να  προσχωρήσουν στον ΛΑΟΣ !

Χαρακτηριστικό παράδειγμα  είναι η οικογένεια του κ. Δημήτρη Χατζηιωάννου η οποία εδώ και 30 χρόνια ανήκε στη ΝΔ. Ο κ. Δημήτρης Χατζηιωάννου είναι βιοπαλαιστής από την Κοζάνη και επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη δηλώνοντας την πρόθεσή του να εγγραφεί στον ΛΑΟΣ, κάτι που έκαναν και η σύζυγός του κ. Βέρα  Χατζηιωάννου (επίσης  τ. μέλος της ΝΔ) καθώς και η μητέρα του κ. Βασιλική Χατζηιωάννου, η οποία  είναι γνωστή στο Νομό Κοζάνης για τους συνεχείς αγώνες της με τη ΝΔ από την εποχή του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ....
Ο κ. Χατζηιωάννου δήλωσε κατά την ένταξή του στον ΛΑΟΣ ότι "κανένας Νεοδημοκράτης δεν μπορεί να καταπιεί το γεγονός  ότι σπιλώνεται με  γκεμπελικές μεθόδους αυτός που κράτησε όρθια την παράταξη την δεκαετία του '80 και του '90 με την "ΤV PRESS " και  με το κανάλι TELECITY,  και βλέπει να κυβερνούν σήμερα - "αγκαζέ"  με το πτώμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ -  εκείνοι που έριξαν το 1993 την κυβέρνηση της ΝΔ και έφεραν τον Ανδρέα και τον Σημίτη επί 11 συνεχή χρόνια, όταν και μπήκαν οι βάσεις της σημερινής  χρεοκοπίας μας..."

2 σχόλια:

  1. "κανένας Νεοδημοκράτης δεν μπορεί να καταπιεί το γεγονός ότι σπιλώνεται με γκεμπελικές μεθόδους αυτός που κράτησε όρθια την παράταξη την δεκαετία του '80 και του '90 με την "ΤV PRESS " και με το κανάλι TELECITY, και βλέπει να κυβερνούν σήμερα - "αγκαζέ" με το πτώμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ - εκείνοι που έριξαν το 1993 την κυβέρνηση της ΝΔ και έφεραν τον Ανδρέα και τον Σημίτη επί 11 συνεχή χρόνια, όταν και μπήκαν οι βάσεις της σημερινής χρεοκοπίας μας..."
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Τέλος πάντων , άς ελπίσουμε ότι το κάλλιο αργά παρά ποτέ ισχύει ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ
    Ο ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΑΕΙ Η ΝΔ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΦΕΡΗ.
    ΔΙΟΤΙ ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ;
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΒΑΔΙΖΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive