Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Ο Κρανιδιώτης στηρίζει την Παπαγγελή για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου. «Αυτό είπε κι η Έλλη Παπαγγελή, την αλήθεια δηλαδή»

Ο Κρανιδιώτης στηρίζει την Παπαγγελή για τους νεκρούς του ΠολυτεχνείουΣτο πλευρό του στελέχους της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιας περιφερειακού συμβούλου με τον συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου, Έλλης Παπαγγελή τάχθηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης με ανάρτησή του στο 
facebook
, στον απόηχο της χθεσινής της τοποθέτησης για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.  Υπενθυμίζεται ότι χθες το 26χρονο μοντέλο και στέλεχος της ΝΔ με άρθρο της στο Facebook, ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός μέσα στο Πολυτεχνείο, ενώ έκανε λόγο για «μυθολογία της Αριστεράς». 
«Τέσσερις δεκαετίες αρλούμπας αρκούν» προσθέτει και καταλήγει: «Δεν χρειαζόμαστε νέα Πολυτεχνεία και νέους μάρτυρες, αλλά μια επανάσταση του πιο αυτονόητου πράγματος:... "της κοινής λογικής"» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Φαήλος Κρανιδιώτης σημείωσε:
Η δικτατορία βούλιαξε και έπεσε μέσα στο αίμα της Κύπρου. Δεν την έριξε το Πολυτεχνείο. Αρκετά με τις ανιστόρητες μαλακίες.
Το Πολυτεχνείο είχε ως αποτέλεσμα το δεύτερο πραξικόπημα της 25ης Νοεμβρίου 1973, που έφερε στην εξουσία μια ακόμη πιο σκληρή δικτατορία, αυτή του Ιωαννίδη, ο οποίος έκανε τον τυχοδιωκτισμό του πραξικοπήματος στην Κύπρο στις 15 Ιουλίου 1974, που έφερε τον Αττίλα. Αυτή η δεύτερη Χούντα τότε ΔΕΝ πολέμησε, πολιτεύθηκε για το τομάρι της και εγκατέλειψε τους γενναίους πολεμιστές της Κύπρου. Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε κανένας νεκρός, υπήρξαν όμως στους γύρω δρόμους κι αλλού. Αυτό είπε κι η Έλλη Παπαγγελή, την αλήθεια δηλαδή, όχι πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί, και μας τα πρήξανε γι αυτό διάφοροι.διάφοροι υπεραγανακτισμένοι φωταδιστές ισχυριζόμενοι ψευδέστατα πως δήθεν είπε πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί.
Είναι δε προφανές πως οι ιωαννιδικοί ήθελαν την αναρχία και το κλίμα τρόμου που έφεραν οι αδιάκριτες δολοφονίες πολιτών για να φάνε τον Παπαδόπουλο.
Με μια φράση, το Πολυτεχνείο χρησιμοποιήθηκε από τον Ιωαννίδη για την κατάληψη της εξουσίας, είναι μύθος πως έριξε την δικτατορία, την έριξε η τραγωδία της Κύπρου τον Ιούλιο του 1974, αντίθετα ακολούθησε μια σκληρότερη και είναι γεγονός πως φτιάχτηκαν καριέρες από αληθινούς αλλά και πλήθος μαϊμού αντιστασιακούς.. Αυτή είναι η αλήθεια και μην μας τα ζαλίζετε άλλο με τις φαντασιώσεις σας. 

Θα μπορούσε κανείς, κατά το παλιό ανέκδοτο, όταν μας τα ζαλίζουν με τα παραμύθια τους να απαντάμε απλώς: "Δώσαμε, δώσαμε"! Την λεηλατήσατε την χώρα, την ξεχαρβαλώσατε επί 40 χρόνια, πήγατε με την ίδια επιταγή στο ταμείο 100 φορές, γίνατε βουλευτές, επίτροποι, τάχα μου διανοούμενοι. Δώσαμε, ρε, τέλος!


1 σχόλιο:

 1. Ας μας πουν επιτέλους ποιοι ήταν οι νεκροί του Πολυτεχνείου να τους ζητήσουμε ομαδικά συγνώμη.
  Και σιγά που θα είχε νεκρούς το Πολυτεχνείο και δεν θα μας τρέλαιναν κάθε χρόνο τέτοιο καιρό με τις
  συνεντεύξεις των μελών των οικογενειών και δεν θα έσκαγαν στο Κοινοβούλιο εκλελεγμένοι βουλευτές με
  μόνο προσόν το όνομά τους, το βαρύ σαν ιστορία γιατί έτυχε να είναι αδέλφια, ξαδέλφια ή γείτονες των νεκρών
  του Πολυτεχνείου.
  Να μας πουν ποιοι είναι να τους ζητήσει συγνώμη όλο το σύμπαν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive