Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Θα πέσει ΤΣΕΚΟΥΡΙ με την ολική επαναφορά του Ρουσόπουλου. "Αφρίζει" και βγάζει καπνούς απ τ`αυτιά ο Βορίδης

Πληροφορίες επιμένουν ότι το θέμα έχει κλείσει και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές με τη Ν.Δ στην Περιφέρεια Αττικής. Μάλιστα έχει αρχίσει και τις βόλτες και τις επαφές στην περιοχή , αφού και οι διαβεβαιώσεις άνωθεν έχουν δοθεί και πριν από αυτές έχουν γίνει πολλαπλές επαφές υψηλότατου επιπέδου. Με δεδομένο ότι οι επικείμενες εκλογές είναι υψηλού πολιτικού ρίσκου για τους εκτιθεμένους με τη Ν.Δ, θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τις αντιδράσεις, του Γιώργου Βλάχου και της κυρίας Μαρτίνου από αυτήν την εξέλιξη. Για εκείνους αυξάνει ο βαθμός δυσκολίας όσον αφορά στην επανεκλογή τους καθώς ο Βορίδης μάλλον είναι εκτός συναγωνισμού. Τι σημαίνει αυτό; Ο μεν Βλάχος έχει πετύχει να μην πέφτει στα πατώματα για χάρη του το Σαμαρέικο... αλλά και να αδιαφορεί επιδεικτικά για αυτόν το Καραμανλέικο. Όσο για την κυρία Μαρτίνου έχει καταγραφεί ως απαρατήρητη. Άρα εάν στην καλύτερη περίπτωση η Ν.Δ εκλέξει δύο και ο ένας είναι ο Βορίδης, μιλάμε για τη μεγάλη σφαγή.

1 σχόλιο:

  1. Ο "παραπλανημένος" πρώην νεοδημοκράτης υπουργός, Ρουσό...,O "αρχιερέας της Αγίας Μπίζνας" ξανά στο προσκήνιο ...

    Αρκετοί από τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκε ο Καραμανλής διέψευσαν τις προσδοκίες του και σε επίπεδο ήθους, αλλά και σε επίπεδο ικανοτήτων» λέει χαρακτηριστικά o Γ. ΛΟΥΛΗΣ (ο μυστικοσύμβουλος) και αναφέρει ότι κάποια από τα στελέχη της ΝΔ είχαν «στερητικά σύνδρομα εξουσίας..

    O «γιός του ταχυδρόμου»,o Θοδωρής Ρουσό, ο άνθρωπος που για μια πενταετία κυβερνούσε αυτόν τον τόπο στο όνομα του «κουρασμένου» και μπροστά του βουλευτές και υπουργοί καθόταν «σούζα», δεν μπορούσε να λείψει απ' την «πανστρατιά» που έχει κηρύξει ο Σαμαράς για να συσπειρώσει την παράταξη του

    Είναι παραφροσύνη σκέτη, οι υπαίτιοι και αυτουργοί της οικονομικής χρεοκοπίας, της σπατάλης του κοινωνικού χρήματος,να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι και να πολιτικονταραβερίζοντε...

    Η αλήθεια είναι πολύ απλή, για όποιον θέλει να σκεφτεί λίγο οτι στην αναμπουμπούλα και τη γενική απαξίωση που υπάρχει σήμερα, πολλοί λαμβάνουν θέσεις για την “επόμενη μέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive