Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο τιμοκατάλογος για καλούς βαθμούς σε φοιτητές

ΠανεπιστήμιοΦακελάκι για καλύτερους βαθμούς έπαιρνε αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ανάλογα με το βαθμό που ήθελαν οι φοιτητές τόσο ανέβαινε και η ταρίφα του καθηγητή. Το άριστα στοίχιζε 400 ευρώ.....

Το 9 στοίχιζε 350 ευρώ
Το 8 στοίχιζε 300 ευρώ.
Το 7 στοίχιζε 280 ευρώ
Το 6 στοίχιζε 250 ευρώ.
Οι συνάδελφοί του τον αποκαλούσαν «ψιλικατζή».
Ο καθηγητής ρωτούσε τους φοιτητές τι βαθμό ήθελαν, και σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο ζητούσε το ανάλογο ποσό μέσω συνεργάτη του. Ο απολυμένος πλέον καθηγητής δεν σήκωνε παζάρια όταν οι φοιτητές του έλεγαν ότι δεν έχουν χρήματα και απαιτούσε ολόκληρο το ποσό που είχε καθορίσει στον τιμοκατάλογο, αν φυσικά ήθελαν να περάσουν το μάθημα.
Μετά από τις αποκαλύψεις ο καθηγητής απολύθηκε οριστικά από το πανεπιστήμιο.
Πρώτα όμως το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης τον είχε καταδικάσει σε φυλάκισης 18 μηνών για παθητική δωροδοκία κατ" εξακολούθηση, ποινή που επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο, ενώ ο συνεργός διαμεσολαβητής του καθηγητή καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους για άμεση συνέργεια σε παθητική δωροδοκία κατ΄ εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive