Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Βρέθηκε ο Γιώργος Μαρίνος...Που βρίσκεται και σε τι κατάσταση;



Ο Γιώργος Μαρίνος έκανε πολλούς να καρδιοχτυπήσουν όταν μαθεύτηκε ότι έφυγε ξαφνικά από τον οίκο ευγηρίας στην περιοχή του Γέρακα όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα. «Ο Γιώργος έφυγε άρον άρον από τον οίκο αποκατάστασης στον Γέρακα όπου φιλοξενείτο τους τελευταίους μήνες και μάλιστα δεν χαιρέτησε ούτε καν την ψυχολόγο με την οποία ερχόταν σχεδόν καθημερινά σε επαφή μαζί της. Λες και....
φυγαδεύτηκε», λέει στην εφημερίδα «Espresso» πηγή από τον χώρο του θεάτρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Μαρίνος πούλησε πρόσφατα ένα πολυτελές γραφείο που διατηρούσε στην περιοχή των Αμπελοκήπων και με τα χρήματα που εισέπραξε από την πώληση του ακινήτου κατάφερε να νοικιάσει ένα σπίτι στα νότια προάστια.
Ετσι πλέον ο παρουσιαστής μένει στην Βούλα μαζί με μία γυναίκα η οποία έχει αναλάβει καθημερινά τη φροντίδα του.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο παρουσιαστής βρίσκεται επίσης ένα βήμα πριν την πώληση του ακινήτου που διατηρεί στην περιοχή του Νέου Βουτζά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συμβόλαια μεταβίβασης πρόκειται να υπογραφούν σήμερα, Δευτέρα και ο αγαπημένος παρουσιαστής θα πουλήσει το σπίτι έναντι 700.000 ευρώ.
Ο αγαπητός παρουσιαστής έχει αρχίσει να βρίσκει πάλι το χαμόγελό του μιας και πλέον είναι ανεξάρτητος οικονομικά και ζει σε πολύ καλύτερες συνθήκες από αυτές του γηροκομείου στον Γέρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive