Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Κι άλλος Αλβανός; Νέα Ιωνία: Συνελήφθη ο δεύτερος δράστης των πυροβολισμών κατά αστυνομικών

Συνελήφθη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής ο δεύτερος  δράστης των πυροβολισμών εναντίων αστυνομικών σε μπλόκο της αστυνομίας στη γέφυρα Αναγεννήσεως, στη Νέα Ιωνία, την προηγούμενη Κυριακή. Πρόκειται για έναν άνδρα από την Αλβανία που εντοπίστηκε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Μεταμόρφωσης. Υπενθυμίζουμε ότι, ο ίδιος ήταν ο οδηγός της μηχανής που διέφυγε από το σημείο του μπλόκου των αστυνομικών στη Νέα Ιωνία. Από την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής διαπίστωσαν...
πως η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο δράστες ανήκει στη γυναίκα ενός προφυλακισμένου που έχει εμπλακεί σε «συμβόλαιο θανάτου» που δεν εκτελέστηκε σε βάρος ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Μέχρι τώρα οι έρευνες δεν έχουν δείξει εμπλοκή με την άγρια συμμορία του 31χρονου Αλβανού «πιστολέρο» που άνοιξε πυρ εναντίον θαμώνων σε μπαρ στον Πειραιά. Τέλος, το όπλο τύπου καλάσνικοφ που εντοπίστηκε θα σταλεί για να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive