Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Γιατί πικράθηκε ο Άδωνις

adonis_24
Πίκρα, μεγάλη πίκρα μαθαίνω ότι ένοιωσε ο Άδωνις  Γεωργιάδης για τις εξελίξεις. Όταν έμαθε ότι υπουργοποιήθηκε ο Σκρέκας, του ήρθε.. ντουβρουτζάς. Ξέρεις τι είναι να θεωρείς ότι πέτυχες στο Υπουργείο, να σε επαινούν δημόσια, να σε ανασχηματίζουν...
στην πρώτη ευκαιρία και να μην σε επαναφέρουν σε επόμενη φάση; Ούτε που του πάει το μυαλό γιατί ενώ θα έπρεπε να ξέρει και εξ αυτού του λόγου να προσέχει.

4 σχόλια:

  1. παρακαλούσα να αναλάβει το υπουργείο εθνικής άμυνας...ήθελα πολύ να δώ,αν θα τσίριζε και στον νταβούτογλου.. σε αυτό το υπουργείο,μπορεί ΜΟΝΟ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,αλλα είναι πολύ εξυπνος για να αναλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τελευταία χρόνια, από τότε που Καρατζαφέρης ΕΔΙΩΞΕ ότι καλύτερο είχε μέσα στο κόμμα (ΒΟΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΛΕΥΡΗ), το μόνο που κάνει το blog "skeftomasteellhnika" είναι να ΒΡΙΖΕΙ και να ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ τους παραπάνω, ιδιαίτερα τον Γεωργιάδη. Και φυσικά ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ. Αυτό μου δίνει να καταλάβω ότι στο ΛΑΟΣ δεν υπάρχουν πλέον άνδρες ( φυσικά όλοι οι πρώην βουλευτές την έκαναν) και έμειναν ΜΟΝΟ οι ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ, οι οποίες φυσικά δεν έχουν τον ανδρισμό να υπογράφουν ΕΠΩΝΥΜΑ όσα δημοσιεύουν..!
    Άντε ο τελευταίος, μαζί με τον "ανώνυμο" ας κλείσει το Φως διότι ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ δεν πρέπει να στολίζονται..! και ο ΛΑΟΣ πνέει τα λοίσθια
    Ο σαλονικιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό,τι χειρότερο στην Ν.Δ είναι το παρεάκι τρίο Βορίδης-Πλεύρης-Άδωνις, Sergei Ignatov ξεφτιλίζεσαι δημοσίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι..!
    Και θα κοιμάσαι πάντα ..μόνος, και που είσαι...Η ζωξ είναι πολύ μικρή να την περνάς στο κρεβάτι ..μόνος..!
    Μπορεί να σου κάνει παρέα ο Αιβαλιώτης, το ΠΡΩΗΝ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ της Λιάνας Κανέλη,(μιά και έγραφε στο περιοδικό της..)
    Και αυτος τώρα τελευταία τάχει εντελώς χαμένα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive