Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΛΕΥΡΗ, ΒΟΡΙΔΗ, ΑΔΩΝΙ. ΒΙΝΤΕΟ

5 σχόλια:

  1. τα είπε όλα!!!!!! συνοπτικά ο θεατρίνος!!!!!χαιρετισμούς στον ΑΚΗ πρόεδρα!!! μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς και τον τσακώσαμε!!!!!σοφές οι παροιμίες!!!! αν και οφείλω να παραδεχθώ πως υπήρξες καλύτερος θεατρίνος του Λαζόπουλου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ- ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ κ. Πρόεδρε ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ . ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ - ΤΙ ΝΑ ΠΩ - ΑΣ ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ - ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑ ΑΝΤΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λέει ο θεατρίνος... για τον Σύριζα απο 4% σε 25% ....ωρε μίζες ή χορηγίες ή κουμπαράδες έπεσαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε εσυ που γραφεισ ολα αυτα που τοσο λυπασαι που βλεπεισ τοσο υποκρισια , θα ελεγα καλυτερα να λυπασαι για τον εαυτο σου και εγω για τον εαυτο μου και για το μελλον των παιδιων τησ πατριδασ , Τωρα ασε τον καρατζαφερη να τα βρει μονοσ του , να λυπασαι για αλλα....... πολλα, ενα τραγουδι λεει Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ............... αυτα φιλτατε ζησε στο φωσ και οχι στο σκοταδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εεεε ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες έτσι δεν έλεγες έλα μπράβο τώρα θα μας δείξεις πόσο λεβέντης είσαι! Προεδράρα όταν ζεις σε γυάλινο πύργο δεν πετάς πέτρες άντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive