Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού: Εξέγερση και κατάληψη. Κρατούνται φύλακες

Νοσοκομείο φυλακών Κορυδαλλού: Εξέγερση και κατάληψη. Κρατούνται φύλακες
Τρεις σωφρονιστικοί εγκλωβισμένοι σε δωμάτιο στο Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Περίπου 25 Γεωργιανοί κρατούμενοι στο Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού εξεγέρθηκαν νωρίτερα το πρωί και το κατέλαβαν. Τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι εγκλωβίστηκαν σε δωμάτιο του νοσοκομείου των φυλακών και αυτή την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους εξεγερμένους κρατούμενους και τον εισαγγελέα....
 Στο σημείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά των φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου να επέμβουν αν χρειαστεί, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.00 εξέγερση κρατουμένων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα 25 άτομα κρατούν κλεισμένους σε κάποιο χώρο τρείς φύλακες, ενώ έχουν τραυματιστεί κάποιοι άλλοι. Ζημιές έχουν προκληθεί στο νοσοκομείο των φυλακών.  Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια του επισκεπτηρίου ηλικιωμένη γυναίκα συγγενής γεωργιανού κρατουμένου συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Όταν αυτό έγινε αντιληπτό, μια ομάδα κρατουμένων αντέδρασε προκαλώντας υλικές ζημιές στο ισόγειο του νοσοκομείου με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να επεμβαίνουν αμέσως. Υπήρξε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τρεις υπάλληλοι.
Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη, ενώ στον χώρο έχει μεταβεί και εισαγγελέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive