Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Και μία έγκυος ανάμεσα στους 700 λαθρομετανάστες της Κρήτης την πήρε Super Puma. Για τον Έλληνα στη Σάμο που πέθανε αβοήθητος, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ;;

Έγκυος ανάμεσα στους 700 μετανάστες
Ένα ελικόπτερο Super Puma πέταξε νότιο - ανατολικά της Ιεράπετρας για να παραλάβει επειγόντως από το πλοίο με τους 700 μετανάστες μια έγκυο γυναίκα. Στις 11:38, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε από τη Ρόδο, με σκοπό την αεροδιακομιδή εγκύου, ιρανικής καταγωγής, από το πλοίο «BARIS», σημαίας Κιριμπάτι...
που έπλεε ρυμουλκούμενο από τη φρεγάτα «ΥΔΡΑ», σαράντα ναυτικά μίλια νότιο-ανατολικά της Ιεράπετρας. Το ελικόπτερο τη μετέφερε με ασφάλεια στην 126 Σμηναρχία Μάχης, στο Ηράκλειο, όπου προσγειώθηκε στις 14:17 το μεσημέρι.

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!
    ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ!
    ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΚΟΣ, ΕΛΕΕΙΝΟΣ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2 ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΓΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;
    ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ!
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΡΟΤΕΙΝΕ..
    ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ, ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!
    ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το θεμα ειναι οτι ο καρατζαφερ τα ελεγε μεν αλλα εκ του ασφαλους δε..ειναι γεγονος παντως οτι κατι εκανε....: το αγαλμα του Μ.Αλεξανδρου στην πιερια..α, ναι!! εδωσε και 1 εκ. στο ταμειο της..φτωχειας*χεσε ψηλα κ αγναντευε..* αλλα ΦΕΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος χέστηκε για τους βρωμοέλληνες! Τους εποίκους και τα μάτια σας. Είμαστε πολύ κοντά στο να επιτύχουμε τον αφανισμό επιτέλους, της ελληνικής κ@λοφυλής. Ζήτω ο σφύριζα, η ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. που έλεγε και ο τωρινός υπαλληλίσκος της, ο Αδωνούλης, το βρεκεκέξ, ο ανταρσύα και οι λοιπές λαθρολάγνες πορδοδευτικές δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive