Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Φυλάκιση 1 έτους με αναστολή στο δράκο της Πάρου που σακάτεψε τη Μυρτώ πέρσι



Στο δικαστικό μέγαρο Σύρου οδηγήθηκε το μεσημέρι, ο κατηγορούμενος για την άγρια κακοποίηση της Μυρτώς, πέρυσι το καλοκαίρι στην Πάρο. Ο κατηγορούμενος Πακιστανός δικάστηκε σήμερα...
για το αδίκημα της ψευδορκίας, καθώς είχε δηλώσει ότι είναι ανήλικος όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης από το δικαστήριο, για την υπόθεση της άγριας κακοποίησης και ξυλοδαρμού της 15χρονης Μυρτώς, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το καλοκαίρι του 2012.
Σήμερα το τριμελές πλημμελειοδικείο, επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους με διετή αναστολή, και ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της κοπέλας.
Η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, πήρε αναβολή καθώς η μοναδική μάρτυρας της υπόθεσης, η μητέρα της 16χρονης βρίσκεται στην Αμερική όπου νοσηλεύεται η άτυχη κοπέλα σε ειδική κλινική.

http://www.oparlapipas.com/2014/11/1_12.html#ixzz3ItUSG1Iq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive