Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΣΟΥ ΑΝΑΞΙΕ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ ΣΑΜΑΡΑ. Με ΧΟΡΤΑ χωρίς Λάδι τρεφόταν επί ημέρες η οικογένεια της 17χρονης με ΑΣΙΤΙΑ!

apognosi42Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή για την 17χρονη η οποία μετέβη στο νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» με ασιτία. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και η μητέρα της απευθύνθηκε σε συλλόγους και σωματεία ζητώντας ακόμα και για ένα πιάτο φαγητό. Η νεαρή μαθήτρια που συνεχίζει παρ” όλα αυτά να πηγαίνει σχολείο έχει δυο ακόμα αδέλφια, Η οικογένεια είναι αγροτική και περνά δύσκολες στιγμές. Η μόνη διατροφή τους το τελευταίο διάστημα ήταν τα χόρτα τα οποία πολλές φορές δεν συνοδεύονται καν από λάδι, ενώ ο πατέρας αντιμετωπίζει πρόβλημα ηπατικής ανεπάρκειας. Μετά την αποκάλυψη του γεγονότος....
σύμφωνα με το Patratora.gr, αρκετοί ενδιαφέρθηκαν για να βοηθήσουν την οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive