Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

«Αγαπώ το Χίτλερ, περισσότερο γιατί πειραματιζόταν επάνω σε ανθρώπους». Έτσι λένε οι ... μυαλοφυγόδικοι με ακατοίκητη την κεφάλα τους

love hitler
Καλλιστεία για την Μις Χιτλερ ετοιμάζουν στη Ρωσία, ομάδες νεοναζί Ρώσων και Ουκρανών. Τα κορίτσια από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης καλούνται να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους στο προφίλ της οργάνωσης στο facebook αλλά και να γράψουν το λόγο που «αγαπούν και τιμούν το τρίτο Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ». Με παράθεση της απόδειξης της ομορφιάς τους αλλά και της πίστης τους στην ιδεολογία του ναζισμού, λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς...
που έχει για πρώτο βραβείο ένα κόσμημα, ειδικά σχεδιασμένο από την εταιρία «Magic Workshop». Το κόσμημα θα αναπαριστά έναν ρούνο, γράμμα του αρχαίου αλφαβήτου βόρειων ευρωπαϊκών λαών, το οποίο συνδέεται με τον ευρωπαϊκό παγανισμό. Ο ρούνος αυτός ήταν ιδιαίτερα αγαπημένο στον Χάινριχ Χίμλερ αρχηγού των SS. To δεύτερο βραβείο είναι ένας κλασικός γερμανικός σιδηρούν σταυρός.
Αυτό που είναι πραγματικά τραγέλαφος είναι τα σχόλια των κοριτσιών που εξηγούν τους λόγους που αγαπούν το Χίτλερ και ότι εκείνος πρέσβευε. Η Κάτια Σκρέντοβα από τη Λευκορωσία γράφει πως λατρεύει τον Χίτλερ επειδή πειραματιζόταν επάνω σε ανθρώπους, όπως διαβάζουμε στη Daily Mail. Μια άλλη από την Αγία Πετρούπολη, σημειώνει ότι «οι απόψεις του Χίτλερ ήταν σοφές και αληθινές, ότι οι διαφορετικές ράτσες δεν είναι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στο πνεύμα».
Η σελίδα VKontakte στην οποία έλαβε χώρα ή όλη διαδικασία έχει περισσότερους από 7.000 ακολούθους, κυρίως ρώσους και ουκρανούς που το κοινό τους είναι η τιμή που αποτίουν στον Χίτλερ.
Σήμερα, που η πολιτική κρίση έχει δημιουργήσει στην Ευρώπη το έδαφος για αναγέννηση των ιδεολογιών του μίσους, της παραφροσύνης αλλά και του φοβερού παραλόγου προκαλούν φοβερή ενόχληση και ανυσηχία τα λόγια νέων ανρθώπων που προσχορούν σε αυτές. Όλοι εκείνοι όμως που σοκάρονται και ιδιαίτερα πολιτικοί φορείς του δημοκρατικού τόξου, στις χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου, δεν αντιλαμβάνονται τις ιστορικές τους ευθύνες για αυτό το φαινόμενο. Για δεκαετίες, στη φάση της ακμής του καπιταλισμού, δημιουργούσαν πολίτες – απολιτίκ, με εκπαίδευση που αφορούσε μόνο την δυνατότητα εκτέλεσης συγκεκριμένων εργασιών και τη δημιουργία μιας πολιτικής κουλτούρας αποκομμένη από την ιστορία και βασισμένη μόνο σε κριτήρια μεσοπρόθεσμης ευμάρειας. Αυτό είναι το καλλιεργήσιμο έδαφος για την ανάπτυξη της ιδεολογίας του ναζισμού. Και δεν το δημιούργησαν οι νεοναζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive