Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ. Μόνο;;;

Έπρεπε να κάνει μεταγραφή από τον Λαός του Καρατζαφέρη τον Άδωνι Γεωργιάδη η ΝΔ για να βγει κάποιος κυβερνητικός να βάλει στη θέση της την Γιάννα Αγγελοπούλου. Όπως στο λέω.
"Θα ψηφίσω Σύριζα" δήλωσε φόρα παρτίδα η Γιάννα και δικαίωμά της να κάνει κι αυτή το δικό της παιχνίδι. Όπως όλοι στην πιάτσα, ανάλογα με τα συμφέροντά τους και τις επιδιώξεις τους, βαράνε τα ταμπούρλα. Έτσι και η Γιάννα, ο ορισμός της πλουτοκρατίας, δήλωσε ότι είναι αντικαθεστωτική, αντισυστημική, αντισυμβατική, αντιμνημονιακή, αντικυβερνητική, αντιπολιτευτική, γενικώς αντί...
Πολιτική παρέμβαση είναι αυτό που κάνει η Γιάννα Αγγελοπούλου. Δικαίωμά της. Κατέβηκε με φανέλλα του Σύριζα στο γήπεδο της κομματικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση. Και δεν υπάρχει από τη ΝΔ, αλλά και από το ΠΑΣΟΚ, κάποιος, όχι να την επικρίνει, αλλά να υπερασπίσει την κυβέρνηση, τη συγκυβέρνηση.

Τι σημαίνει αυτό; Έχουμε κυβέρνηση που ντρέπεται για τον εαυτό της. Έχουμε υπουργούςπου δεν ενεργούν σύμφωνα με τα πιστεύω τους. Αυτή είναι η ερμηνεία της αφωνίας τους απέναντι στην Γιάννα. Και, βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να υποπτευθεί τις όποιες προσωπικές σχέσεις που έχουν οι κυβερνώντες, οι συγκυβερνώντες, τα όποια προσωπικά νταραβέρια τους με την πανίσχυρη, την σιδηρά κυρία.

Την τιμή των όπλων για την κυβέρνηση έσωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης που είπε: "Έχει πλάκα μια δισεκατομμυριούχος που ζει έξι μήνες στο Γκσταντ και έξι μήνες στον Πύργο της στο Λονδίνο και στο ενδιάμεσο τραβάει μια βόλτα στην Αράχωβα για να ξεσκάσει, να δηλώνει ψηφοφόρος του Σύριζα και αντισυστημική".

Επιτόπου έστησε εκπομπή ο Άδωνις. Επιτόπου της όρμησε της Γιάννας. Είπε κι άλλα: "Απ' ό, τι μαθαίνω ο γιος της κυρίας Αγγελοπούλου με άλλα φτωχόπαιδα των λαϊκών συνοικιών κάνουν μεγάλη εκστρατεία στο Χάρβαρντ. Μάχονται για το κατώτατο εισόδημα. Αυτοί οι αντιστυστημικοί έχουν ταράξει το αμερικάνικο κατεστημένο".

Τα ακούσανε αυτά του Άδωνι οι στελεχάρες της πλάκας στη ΝΔ και δεν ξέρουν πού να κρυφθούν, στην τουαλέτα του υπουργείου τους ή, στο υπόγειο γκαράζ.

1 σχόλιο:

  1. "Τα ακούσανε αυτά του Άδωνι οι στελεχάρες της πλάκας στη ΝΔ και δεν ξέρουν πού να κρυφθούν, στην τουαλέτα του υπουργείου τους ή, στο υπόγειο γκαράζ."
    Να κρυφτούν ?
    ΓΙΑΤΙ ? ?
    ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙ ? ? ?
    Την ΤΙΜΗ τους ???
    Την ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ τους ????
    Την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ??????????????????
    Ά ρέ παιδιά , πώς σας έρχονται αυτά τά πράγματα κατακέφαλα , δεν μπορώ να καταλάβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive