Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Επίθεση - σοκ του Τζήμερου κατά της δημ/φου Κατερίνας Ακριβοπούλου και υπέρ του Βορίδη

Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας ο πρόεδρος του "Δημιουργία Ξανά", Θάνος Τζήμερος, ο οποίος υιοθετώντας την επιχειρηματολογία και φασιστική φρασεολογία αντιεξουσιαστών καταφέρθηκε με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς εναντίον δημοσιογράφων και ειδικότερα κατά της Κατερίνας Ακριβοπούλου... Γιατί κατά τον κύριο Τζήμερο, δικαίωμα στο λάθος -ΑΝ είναι λάθος- έχει μόνο αυτός! Αναλυτικά, όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο 
Facebook
, με αφορμή την ανάρτηση φωτογραφίας του Μάκη Βορίδη:
ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ..."Αυτή η κυρία δηλώνει δημοσιογράφος. Κάνει βέβαια απροκάλυπτη προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καθε φορά που εμφανίζεται στο γυαλί. Στο προφίλ της είναι ακόμα χειρότερη. Εμετός, χωρίς όρια. Δείτε το καινούργιο κατόρθωμά της. Κοινοποιεα φωτογραφία που φαίνεται από 10 χιλιόμετρα μακριά ότι είναι φωτοσόπ. Μόνο ηλίθιος δεν το καταλαβαίνει. Κι όμως, αυτή η ευφυέστατη προσπαθεί να πουλήσει και πνεύμα. Αυτό είναι το επίπεδο της δημοσιοκαφρίλας. Τη χώρα την κατέστρεψαν πρώτα οι δημοσιογράφοι και μετά οι ψηφοφόροι. Οι πολιτικοί απλώς δεν είχαν το ηθικό ανάστημα να συγκρουστούν με τους μεν και να εκπαιδεύσουν τους δε."





Πηγή

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive