Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ακόμα και ο Μίχαλος φωνάζει κατά του"Τειρεσία" αλλά ... ΒΙΝΤΕΟ

Οτι ο κ. Μίχαλος του ΕΒΕΑ είναι φιλο κυβερνητικός  το ξέρουμε όλοι. Οπότε όταν ακόμα και αυτός διαμαρτύρεται για την τραπεζική ασυδοσία και τις υπερεξουσίες του Τειρεσία υπάρχει και καπνός και φωτιά.
Δεν μπορεί να καταδικάζεις έναν επαγγελματία ή μια επιχείρηση που κάποια στιγμή στο παρελθόν έβγαλε μια ακάλυπτη επιταγή. Δεν είναι δυνατόν ένα λάθος να το πληρώνεις μια ζωή και φυσικά δεν είναι δυνατόν το οικονομικό ιστορικό μιας επιχείρησης να γίνεται φέιγ βολάν. Δυστυχώς όμως ούτε οι διαμαρτυρίες του κ. Μίχαλου φαίνεται να πιάνουν τόπο, αφού οι ασύδοτες τράπεζες ζητούν ο Τειρεσίας να έχει απευθείας πρόσβαση στο Taxis. Από το κακό στο χειρότερο πάμε! 
Είδα το βίντεο>>
https://www.youtube.com/watch?v=a79BgMK-rO4&feature=youtu.be  με τις δηλώσεις του πριν από 2-3 μέρες στη ΝΕΡΙΤ και ο άνθρωπος λέει τα πράγματα όπως είναι.
Νικήτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive