Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Γιώργος Χρόνης : Τα ακραία καιρικά φαινόμενα φταίνε ΜΟΝΟ κύριε Δήμαρχε;

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ιλίου τα ακραία καιρικά φαινόμενα ευθύνονται για τις πλημμύρες χτες στο Ίλιον και όχι η Δημοτική Αρχή. Ύστερα από τον «Στρατηγό Άνεμο» του Πολύδωρα που ευθυνόταν για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Πελοπόννησο ανακαλύψαμε και ποια ευθύνεται για τις καταστροφικές πλημμύρες στο Ίλιον. Προς Θεού όχι η Δημοτική Αρχή αλλά η «υπολοχαγός  Καταιγίδα». Είναι όμως έτσι; Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους όση βροχή έπεσε στο Ίλιον έπεσε και στη γειτονική Πετρούπολη. Γιατί εκεί δεν παρατηρήθηκαν παρόμοιες εικόνες; Μήπως επειδή εκεί έχουν γίνει έργα ουσίας; 5.000.000 ευρώ...
διέθεσε ο Δήμος στο παρελθόν για αντιπλημμυρικά έργα και όχι έργα βιτρίνας όπως αναπλάσεις πλατειών. Είναι τυχαίο ότι τέτοιες εικόνες ζήσαμε στο Ίλιον μετά το κλείσιμο του ρέματος της Φλέβας; Έγιναν άραγε οι απαραίτητες μελέτες για την κατάληξη των νερών πριν το κλείσιμο του ρέματος; Δυστυχώς κάποιοι δε βάζουν μυαλό. Νωπές είναι ακόμα στις μνήμες μας η κατάρρευση της γέφυρας στον δήμο μας ύστερα από νεροποντή στο ρέμα της Φλέβας. Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα τότε αλλά και χτες. Όσοι δε, μένουν απέναντι από το εργοστάσιο  «ΒΙΟΦΑΛ» τραβούσαν τα μαλλιά τους βλέποντας όγκους νερών να βγαίνουν από το εργοστάσιο και να εισβάλλουν στα σπίτια τους και στα μαγαζιά τους. Καμιά πρόβλεψη και κανένα έργο για να απομακρύνονται τα νερά χωρίς παρατράγουδα. Δικαίως οι κάτοικοι έβριζαν εκείνους που παραμονές εκλογών ζητούν την ψήφο τους και μετά είναι εξαφανισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive