Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Το «έλα να δεις»στη Βουλή με την νιόπαντρη Ζωή, Τριαντάφυλλο και Τραγάκη


Ένα ακόμα επεισόδιο στη Βουλή είχε πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Αυτή τη φορά δεν μαλλιοτραβήχτηκε με τον Nεράτζη ή τον Μαρκογιαννάκη.
Στο στόχαστρό της βρέθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος. Όλα ξεκίνησαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Βουλής...
όταν τον κατηγόρησε ότι στη διάρκεια της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ, έκανε γεύμα στη σύνοδο νέων βουλευτών με λεφτά της Βουλής.
Η καταγγελία αυτή προκάλεσε την εκρηκτική αντίδρασή του.
– «Η κυρία Κωσταντοπούλου συκοφαντεί, δεν είναι η πρώτη φορά που χυδαιολογεί κατά συγκεκριμένου προσώπου και υπερβαίνει τα εσκαμμένα χωρίς η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει», είπε, και πρόσθεσε: «Συνεχώς σκανδαλολογεί, λοιδορεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα, και αυτό την ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή -απόψεις που δυστυχώς γίνονται ανεκτές από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν ανακαλέσει ζήτω από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει εκ μέρους της συγνώμη».
Τότε παρενέβη ο αντιπρόεδρος «Γιάννης Τραγάκης και του ζήτησε να πάρει πίσω τη φράση περί ταύτισης με τη Χρυσή Αυγή. «Δεν θέλω να ακούγονται αυτά εδώ μέσα», είπε.
Λίγο αργότερα, όμως, συγκρούστηκε και ο ίδιος μαζί της, όταν αποκάλεσε τον Χρύσανθο Λαζαρίδη «εκπληκτικό νου που συμβουλεύει τον πρωθυπουργό» και πρόσθεσε ότι «μετά τη δολοφονία Φύσσα είναι κυβερνητικό σχέδιο να ταυτίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή».  http://www.aixmi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive