Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Σκουρλέτης: Ο εισαγγελέας πρέπει να καλέσει τον Σαμαρά

Σκουρλέτης: Ο εισαγγελέας πρέπει να καλέσει τον ΣαμαράΦουντώνει η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα περί αργυρώνητους βουλευτές.
Ο Π. Σκουρλέτης υποστήριξε πως η δικαιοσύνη θα έπρεπε να καλέσει και τον Πρωθυπουργό καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Α. Τσίπρας ουδέποτε μίλησαν για αργυρώνητους βουλευτές.
«Θα πάω να καταθέσω μια σειρά από αρθρογραφίες συνεντεύξεις και πρακτικά από την βουλή, δηλαδή δημόσιες αναφορές πάνω σε αυτό το ζήτημα Στο πλαίσιο μιας πολιτικής αντιπαράθεσης είναι απολύτως θεμιτό το να κάνει κάποιος μια αναφορά σε ένα δημοσίευμα. Γιατί ο πρωθυπουργός είπε ότι ο κ. Τσίπρας μίλησε για αργυρώνητους βουλευτές, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε κάτι τέτοιο;...

Γιατί δεν τον καλεί ο εισαγγελέας τον κ. Σαμαρά;» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Τέλος ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε «ο Πρωθυπουργός μίλησε στην βουλή για νταραβέρι των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν πρέπει να τον καλέσει η δικαιοσύνη, να μας πει τι εννοεί;»
Η απάντηση της Σ. Βούλτεψη
Άμεση ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου «αφού μίλησαν για «μέρες 1965», αφού αναφέρθηκαν σε «κουμπαράδες και εξαγορές», αφού κατήγγειλαν «εκβιασμούς», «πιέσεις με παροχές και ανταλλάγματα» και «εκτροπή με χρηματισμό Βουλευτών», αφού ο ίδιος ο κ. Τσίπρας είχε σε ομιλία του αναφερθεί σε «σαφάρι εξαγοράς υποστήριξης ψήφων και εξαγοράς συνειδήσεων», σήμερα ο Εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα, με απίστευτο θράσος ψελλίζει ότι «κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μιλήσει για αργυρώνητους Βουλευτές παρά μόνο κυβερνητικά στελέχη».

Η Σ. Βούλτεψη σημείωσε ότι «εκτός από τη γελοιότητα, το μόνο που προκύπτει είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δηλητηριάζει την πολιτική ζωή με αποκλειστικό του στόχο να δημιουργήσει πολιτική ανωμαλία, να αναστατώσει τις αγορές και να βυθίσει τη χώρα στην αστάθεια. Οι Έλληνες έχουν καταβάλει τεράστιες θυσίες για να επιτρέψουν στον κ. Τσίπρα να παίζει με το μέλλον των παιδιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive