Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Τορπιλίζει την κατοχική συγκυβέρνηση ο Καρατζαφέρης – Έρχονται αποκαλύψεις

sam- ben - tsip - kara
Έτοιμος να τορπιλίσει την κατοχική συγκυβέρνηση είναι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, προμηνύοντας ραγδαίες εξελίξεις, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και πρόωρες εκλογέςΤις επόμενες εβδομάδες, ο κ. Καρατζαφέρης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου «για να ακουστούν μερικές αλήθειες», όπως είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του σήμερα το πρωί, στον Γιώργο Παπαδάκη. «Τις προσεχείς μέρες, κάποια πράγματα θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω», ανέφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Στο ερώτημα αν ετοιμάζει κάποια μεγάλη αποκάλυψη εντός των προσεχών ημερών, απάντησε:..

«Δεν ξέρω αν θα είναι μεγάλη ή μικρή, αλλά πρέπει να ακουστούν μερικές αλήθειες. Ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να κρατηθεί στην εξουσία. Μόνη διέξοδο για τη χώρα, είναι οι εκλογές. Υπάρχει τόσο πολύ σήψη τον τελευταίο ιδίως μήνα, που ο κ. Σαμαράς έχει χάσει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας. Δυστυχώς, αυτό που είναι εμφανές στο εσωτερικό, το κάναμε εξαιρετικά πιο εμφανές στο εξωτερικό. Δεν μπορεί να αντέξει άλλο αυτή η κυβέρνηση, δεν τραβάει. Όλη αυτή η κατάσταση μου θυμίζει κυβέρνηση Ανδρουτσόπουλου στον τελευταίο μήνα και το χειρότερο είναι, ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπολίτευση. Η Βουλή χρειάζεται αυτή τη στιγμή αξιόπιστο πολιτικό προσωπικό και εγώ θα είμαι στην επόμενη Βουλή, ως πυλώνας σταθερότητας».

3 σχόλια:

  1. Τορπιλισμοί και αποκαλύψεις!
    εεελα τώρα, μια απ τα ιδια θα ξαναπει και τωρα,
    Αναγκη προβολης εχει ο ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκεί να μην ξεχνούν οι Έλληνες ποιός ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πολιτικός που υπερασπίσθηκε σε όχι μόνον τα Εθνική μας κυριαρχία, αλλά και τα δικαιώματα των λαϊκών στρωμάτων, των μικρομεσαίων, των ένστολων, αλλά και όλων των Ελλήνων μή-προνομιούχων πολιτών.

    Να μην ξεχνούν οι Έλληνες ποιός το 2011 έθεσε σαν ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ πολιτικούς όρους για δημιουργία κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας τα εξής απλά, αλλά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ γιά την επιβίωση της Πατρίδας και της Ελληνικής Κοινωνίας:

    ΟΧΙ εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας,
    ΟΧΙ μείωση μισθών και συντάξεων,
    ΟΧΙ στο ξεπούλημα κρατικής περιουσίας,
    ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση.

    Επειδή υπήρξε ανυποχώρητος σε αυτούς τους όρους, επιχειρήθηκε η πολιτική του εξόντωση. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στην κάλπη πηγαίνουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. Το 2012 γυρίσατε την πλάτη σας στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό αρχηγό που υπερασπίσθηκε το δικαίωμα ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ να ζουν σε μία ΕΛΛΑΔΑ που να ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Οι βασικοί όροι γιά την Εθνική Σωτηρία εξακολουθούν να είναι οι ίδιοι και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση εξακολουθεί να είναι το ξεκάθαρο πρόγραμμα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ δεν έπαψε ποτέ να είναι ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, δεν έπαψε ποτέ να είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ και να ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ με όλες του τις δυνάμεις γιά ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

    Είναι πλέον καιρός να δείξετε με την ψήφο σας στον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ότι υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ και ότι θέλετε αυτή Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, δηλαδή ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ και όχι στους ξένους τοκογλύφους και τους εγχώριους συνεργάτες τους.

    Θυμηθείτε στις εκλογές που έρχονται ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

    Βασίλης Αρμόνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρῶτον ἕνα Καρατζαφέρη ποτὲ δὲν τὸν προσπερνᾶμε καὶ καλὰ θὰ κάνεις νὰ τὸν ἀκούσεις καὶ δεύτερον ὅσον ἀφορᾶ τὴν προβολὴ ἔχει δικό του κανάλι καὶ μάλιστα πανελληνίου ἐμβελίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive