Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Περίεργες συμπτώσεις..Λίγες μέρες μετά την αναστάτωση στο ΥΕΘΑ,παρόμοιο τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι..και στο Βελιγράδι



Αποκάλυψη από το «Reuters» για τον χειριστή του «ελικοπτέρου»
Μήπως εκείνο το τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι που πετούσε πάνω από το ΥΕΘΑ την προηγούμενη Πέμπτη 9-10-14  έχει σχέση μ αυτό που πετούσε την Τρίτη 14-10-14 με την σημαία της «μεγάλης αλβανίας» πάνω από το γήπεδο του Βελιγραδίου????....

Διαβάστε πως μεταδόθηκε τότε η είδηση και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Σε συναγερμού τέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης η ασφάλεια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όταν διαπιστώθηκε από τους φρουρούς ότι...ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι με ενσωματωμένη κάμερα, πετούσε ακριβώς επάνω από τις εγκαταστάσεις του.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα στην περιοχή μήπως εντοπίσουν τον χειριστή του τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου, που πετούσε όταν έγινε αντιληπτό 20 με 30 εκατοστά πάνω από το έδαφος.

Οι αστυνομικοί εστίασαν την προσοχή τους κυρίως στα μπαλκόνια και στις ταράτσες των γειτονικών πολυκατοικιών από όπου θα μπορούσε κάποιος με τηλεχειριστήριο να έχει οπτική επαφή με το ελικοπτεράκι που πετούσε πάνω από υπουργείο Άμυνας.

Το περιστατικό, ωστόσο, κρίνεται ως πολύ σοβαρό, τόσο από την ΕΥΠ, όσο και από την ασφάλεια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που γίνεται παρακολούθηση των εγκαταστάσεων από τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι.


Αποκάλυψη από το «Reuters» για τον χειριστή του «ελικοπτέρου»
Στο  «Reuters», ανέβηκε μια φωτογραφία σε γκρουπ οπαδών της Αλβανίας, που απεικόνιζε μια ομάδα ανδρών να ποζάρουν στο φακό με έναν ελικόπτερο, παρόμοιο με εκείνο που πέταξε πάνω από το στάδιο της Παρτιζάν χθες το βράδυ.

Μάλιστα κάτω από το σχόλιο «Πράξεις, όχι μόνο λόγια» ένας άνδρας ονόματι Αγκρον Σαντίκου έγραψε: «Αυτή δεν ήταν δική μου ιδέα, αλλά του γιου του θείου μου, Εγκζον Φέρι. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα γινόταν με τόσο μεγάλη επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive