Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τον νομίζαμε πιο σοβαρό. Ο Μαζιώτης προκαλεί από τη φυλακή: "Να εκτελεστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης". Κι εμείς κ.Τρομοκράτα; Με τι θα γελάμε τότε;

Λειτουργεί ΑΨΟΓΑ το Γραφείο Τύπου του ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ;; τρομοκράτη - κατ ομολογία του- εξέδωσε χθές άλλο ένα ανατριχιαστικό κείμενο, μέχρι ηλιθιότητας, μέσα (ΜΕΣΑ;;) από τις φυλακές Διαβατών  του  Νίκου Μαζιώτη κατά   του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη. Το κείμενο του Νίκου Μαζιώτη   αναρτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ιστοσελίδα των ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ. Ο Μαζιώτης αποκαλεί τον κ. Γεωργιάδη...
«συνεργό χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα». Ζητά μάλιστα την εκτέλεσή του στην πλατεία Συντάγματος «και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι»!

Είναι το δεύτερο επεισόδιο στη κόντρα Μαζιώτη - Γεωργιάδη. Όλα ξεκίνησαν  με αφορμή ένα άλλο κείμενο του Μαζιώτη στο οποίο κατηγορούσε τον Αδωνι Γεωργιάδη ότι παρενέβη για να απαγορευτεί τηλεφωνική παρέμβασή του σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο.

Ειδικότερα, στο μήνυμά του ανέφερε ότι του απαγορεύτηκε να μιλήσει μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο και κατονόμασε ως υπεύθυνους τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, τον διευθυντή Σταυρόπουλο και τον αρχιφύλακα Βαλσάμη των φυλακών Διαβατών.
Το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 o Άδωνις Γεωργιάδης είχε αναφέρει τα εξής: "Βγαίνει ο Μαζιώτης στο Indymedia και με βρίζει ότι εγώ του έκοψα το τηλέφωνο, επικαλείται τα δικαιώματά του… Προσέξτε: είναι ένας αναρχικός τρομοκράτης που θεωρεί ότι πρέπει να καταργήσει όλους τους νόμους της "φασιστικής" μας κοινωνίας, βάζει βόμβες, αλλά αν του κόψεις το τηλέφωνο διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του. Ποιων δικαιωμάτων του; Αυτών που αγωνίζεται να γκρεμίσει με το αίμα και τη βία ό,τι έκανε το αστικό μας καθεστώς; Βάζει βόμβες γι’ αυτό…

Καταλαβαίνετε σε τι κράτος ζούμε; Κατηγορεί εμάς ως φασίστες, επειδή του απαγορεύσαμε να πάρει τηλέφωνο από τη φυλακή και να εξηγήσει στους συντρόφους του πώς θα συνεχίσουν τον ένοπλο αγώνα τους!".
Ολόκληρο το κείμενο του Μαζιώτη:

«Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες. Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι».

1 σχόλιο:

  1. τον θέλουμε ζωντανό!για να λογοδοτήσει στο ειδικό δικαστήριο για προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive