Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Κρήτη: Τελευταίο αντίο στον Κώστα και τη Φωτεινή, στήριξη στη μικρή κορούλα τους

Κρήτη: Τελευταίο αντίο στον Κώστα και τη Φωτεινή, στήριξη στη μικρή κορούλα τους
Σήμερα η κηδεία του Κώστα Μπουρμπάκη και της Φωτεινής Κοκοτσάκη - Μια συγκινητική πρωτοβουλία από τους επαγγελματίες εικονολήπτες και φωτογράφους των Χανίων. Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στο άτυχο ζευγάρι από το Χανιά τον Κώστα και τη Φωτεινή που έχασαν τη ζωή τους στο φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Φόδελε την Δευτέρα. Η κηδεία τους θα τελεστεί στην 11 το πρωί στη Νέα Χώρα Χανίων ενώ η μικρή κορούλα τους εξακολουθεί να νοσηλεύεται....
στην παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ.
Την ίδια ώρα οι επαγγελματίες εικονολήπτες και φωτογράφοι των Χανίων στη μνήμη του ζευγαριού προχωρούν σε μια συγκινητική πρωτοβουλία για τη στήριξη της μικρής αποφασίζοντας να συνεχίσουν τη λειτουργία του στούντιο και να παραδώσουν τα χρήματα στη μικρή Μαρία.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
Αγαπητοί φίλοι των αγαπητών σε όλους μας “Κώστα και Φωτεινής”. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από παρότρυνση και συνεννόηση όλων των συναδέλφων εικονοληπτών και φωτογράφων θα γίνουν οι εξής ενέργειες:
Τα καταστήματα φωτογραφικών ειδών θα παραμείνουν κλειστά την ώρα της νεκρώσιμος ακολουθίας σε ένδειξη σεβασμού και πένθους στους αδικοχαμένους φίλους μας.
Αποφασίσαμε το στούντιο “ΚΦ” να παραμείνει ανοικτό και όλες οι δουλειές που έχουν κλείσει ο Κώστας και η Φωτεινή θα γίνουν κανονικά από άλλους συναδέλφους μετά από συνεννόηση με τους πελάτες και τα χρήματα θα δοθούν στη μικρή Μαρία μας… Όλες οι δουλειές που έχουν γίνει ήδη από τον Κώστα και την Φωτεινή και δεν έχουν παραδοθεί στους πελάτες – φίλους θα ολοκληρωθούν και θα παραδοθούν κανονικά και τα χρήματα επίσης θα δοθούν στη μικρή Μαρία μας…

Θα συμμετέχουμε με την οικονομική μας προσφορά όπως επιθυμούν οι οικογένειες των φίλων μας, στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου (Ξενώνες Συνόδων Ασθενών του Νοσοκομείου Χανίων)
Σύσσωμος ο κλάδος μας να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσει τα συλληπητήριά μας στους οικείους…
Οι Επαγγελματίες Εικονολήπτες και Φωτογράφοι,
Συνεργάτες και Φίλοι σας
πηγη www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive