Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Στον ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησαν ν' αλλάζουν οι αποφάσεις των Συνεδρίων... κατόπιν εντολών του αμερικάνικου εβραϊκού κογκρέσου;

Από την πολιτική απόφαση στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ... 
13. 8. Θέτουμε το τραπεζικό σύστημα υπό την ιδιοκτησία και τον έλεγχο του δημοσίου, με ριζική τροποποίηση του τρόπου λειτουργίας του και των στόχων που σήμερα υπηρετεί, με αναβάθμιση του ρόλου των εργαζομένων και των καταθετών. Ιδρύουμε δημόσιες τράπεζες ειδικού σκοπού με αντικείμενο την αγροτική πίστη, τη μικρή και μεσαία επιχείρηση και τη λαϊκή στέγη....
13. 9. Ακυρώνουμε τις προβλεπόμενες ιδιωτικοποιήσεις και τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου, επαναφέρουμε υπό δημόσιο έλεγχο και ταυτόχρονα ανασυγκροτούμε πλήρως τις επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας που έχουν ιδιωτικοποιηθεί ή βρίσκονται σε διαδικασία ιδιωτικοποίησης, ώστε να διαμορφώσουμε έναν ισχυρό, παραγωγικό, αποτελεσματικό και ανοιχτό σε συνεργασίες, δημόσιο τομέα νέου τύπου.
* Η Κεντρική Επιτροπή απέρριψε την πρόταση της Αριστερής Πλατφόρμας να περάσουν υπό δημόσια ιδιοκτησία οι τράπεζες, να ανατραπεί η πορεία των ιδιωτικοποιήσεων, να καταργηθεί το ΤΑΙΠΕΔ, να υπάρξει ισχυρή παρέμβαση υπέρ του Δημοσίου σε κλάδους κοινής ωφέλειας και να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο και ο μεγάλος πλούτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive