Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Καλεί τους εφοπλιστές για τον "κουμπαρά" ο εισαγγελέας

Καλεί τους εφοπλιστές για τον "κουμπαρά" ο εισαγγελέας
Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμένος προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που αφορά τις καταγγελίες  περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της επικείμενης προεδρικής εκλογής. Η είδηση όμως πέραν των άλλων αφορά τις πληροφορίες πως ο Εισαγγελέας πιθανόν -λές;- να εξετάσει ως μάρτυρες τον εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνο και τον επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Κόντραnews που έκανε τις καταγγελίες ," η ζύμωση για την δημιουργία ταμείου ώστε να εκλεγεί πρόεδρος δημοκρατίας έγινε στο γάμο των παιδιών τους στις Σπέτσες". Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών....

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε δηλώσεις του ζήτησε να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των βουλευτών. Είπε συγκεκριμένα:,
"Ο εισαγγελέας ζήτησε ονόματα. Κατάθεσα τις φωτογραφικές διατάξεις και τροπολογίες με τις οποίες ευνοήθηκαν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες οι οποίοι ένα συνέχεια ευνόησαν ΜΜΕ με συγκεκριμένες καμπάνιες. Κατέθεσα συγκεκριμένες πιέσεις από τον κρατικούς μηχανισμούς και ιδίως το ΣΔΟΕ σε βουλευτές των ΑΝΕΛ.
Οι δυο έμειναν και για δυο που έφυγαν χωρίς πολιτική αιτία αλλά με φήμες ότι βρέθηκαν κάτω από έναν εγκληματικό εκβιασμό. Κατέθεσα και προσωπικά μου στοιχεία για πιέσεις. Μου ζήτησε ο εισαγγελέας στοιχεία για δωροδοκίες. Αν τους είχαμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη θα το είχαμε καταθέσει. Πρότεινα να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών. Η εισαγγελέας του ΑΠ δεν ασχολήθηκε με αυτές τις τροπολογίες. Πεδίο δόξης λαμπρό να ανοίξουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις"
Καταθέτει και η Σοφία Βούλτεψη
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται μα κληθεί μα καταθέσει και η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφια Βουλτεψη . Την περασμένη Τρίτη  κατέθεσαν για την υπόθεση, στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης. Την εισαγγελική έρευνα άνοιξε με την κατάθεση του ο Αιμίλιος Λιάτσος, διευθυντής της εφημερίδας, Κontra News, που δημοσίευσε τις επίμαχες καταγγελίες. Στο εισαγγελικό γραφείο βρέθηκαν, ακόμη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης,  ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.
Πάντως, θεωρείται πολύ πιθανό να κληθούν στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας κι άλλα πολιτικά πρόσωπα, ενδεχομένως και ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να διακριβωθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες κι αν έχει τελεστεί το αδίκημα της απόπειρας ή και της τετελεσμένης δωροδοκίας βουλευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive