Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Σκάνδαλο μαμούθ με επικίνδυνα ελαστικά λεωφορείων και τρόλεϊ

Σκάνδαλο μαμούθ με επικίνδυνα ελαστικά λεωφορείων και τρόλεϊ

Μεγάλη απάτη με πλαστά έγγραφα που προκάλεσαν ζημία 2.350.000 ευρώ στις Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. την ώρα που λεωφορεία και τρόλεϊ «φορούσαν» επικίνδυνα ελαστικά αποκάλυψε η Οικονομική Αστυνομία! Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η επιχείρηση που προμήθευε με ελαστικά τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ πλαστογραφούσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους προκειμένου να είναι παρόμοια με τα στάνταρ που είχε θέσει η εταιρία του Δημοσίου. Ολα αυτά τα χρόνια...
ο 59χρονος εισαγωγέας ελαστικών έδινε προσφορές στους ανοιχτούς διαγωνισμούς που πραγματοποιούσε η ΟΣΥ Α.Ε. με τις πιο συμφέρουσες τιμές, για ελαστικά όμως που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο οργανισμός.

Επειτα από καταγγελίες και την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Οικονομική Αστυνομία, διαπιστώθηκε πως τα ελαστικά ήταν αμφιβόλου ποιότητας, άρα αυξημένης επικινδυνότητας, και προέρχονταν από εργοστάσιο της Ασίας, το οποίο δεν έχει έγκριση ευρωπαϊκών οργανισμών! Επίσης, διαπιστώθηκε πως ο επιχειρηματίας πλαστογραφούσε τα σχετικά έγγραφα στους διαγωνισμούς προκειμένου να φαίνεται πως τα ελαστικά που διέθετε πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Από την αστυνομική έρευνα έχει διακριβωθεί ότι για το 2012 η ΟΣΥ Α.Ε. προμηθεύθηκε από την επιχείρηση του 59χρονου τουλάχιστον 9.000 ελαστικά. Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου προσδιορισθεί επακριβώς η έκταση της απάτης, καθώς και τυχόν παράνομη εμπλοκή-συμμετοχή και σε άλλους δημόσιους διαγωνισμούς.

1 σχόλιο:

  1. Όταν το 56% του Ελληνικού πλούτου κατέχεται από το 1% του Ελληνικού πληθυσμού , αυτό σημαίνει ότι ΑΝ ή οικονομική αστυνομία ασχοληθεί με ΟΛΕΣ τις Δημόσιες δαπάνες , τότε με μαθηματική ακρίβεια 9.999% (-0.001% λόγω λογιστικού λάθους) θα βρεί ότι ή ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ! Αλλά τον 59χρονο - όποιος κι αν είναι αυτός - τον πιάσανε/θα τον πιάσουν . ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ? ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ?
    Αλλά δεν ανησυχώ . Τώρα , θα φέρουμε τον αδιάφθορο να μας κυβερνήσει , τον τίμιο κι αξιοπρεπή κ. Τσίπρα , του οποίου τά αισθήματα περί τιμιότητας , αξιοπρέπειας , φιλαλήθειας , αποδόσεως Δικαιοσύνης κι όλα τά τινά , πηγάζουν από το βαθύ θρησκευτικό του αίσθημα πού τον χαρακτηρίζει σ' όλη του τη ζωή...Είναι στο κάτω-κάτω της γραφής άνθρωπος πού δεν έχει καμμία σχέση με ΚΟΜΟδίνα , συρτάρια , γραφεία κι ΕΥΡΕΩΣ αντικοινωνικές απόψεις όπως έχουν κάποιοι άλλοι...Όχι , εγώ θα ΚΟΙΜΑΜΑΙ ήσυχος από τώρα και στο εξής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive