Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

"Μετεξεταστέος" ο Άδωνις. Σκίζει η Σοφία. Βούλτεψη: Δίπλα στους Ρομά ζουν άνθρωποι (κι όμως το είπε!).ΒΙΝΤΕΟ



Σε ποια χώρα κυβερνητική εκπρόσωπος λέει ότι δίπλα στους Ρομά ζουν άνθρωποι και κάνει λόγο για καθεστώς... ανομίας; Μα στη χώρα του νόμου και των μνημονίων) Αίσθηση προκαλεί δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, για το θέμα των Ρομά που ζουν στο Νομισματοκοπείο, καθώς σε συνέντευξή της στο Mega, ανέφερε πως δίπλα στον καταυλισμό "ζουν και άνθρωποι"....
"Αναστατώνεται όλη η περιοχή, δεν μπορούν να κοιμηθούν τη νύχτα" πρόσθεσε, τονίζοντας ότι είναι πρόβλημα ένας καταυλισμός σε κατοικημένη περιοχή και σημείωσε πως οι εγκαταστάσεις στην πρώην αμερικανική βάση του Όρους Πατέρα, είναι "ανθρώπινες". 

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive