Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Τι συμβαίνει τελικά; ΞΑΝΑ το απόγευμα στο νοσοκομείο ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης εισήχθη σήμερα, αργά το απόγευμα, σε Ειδικό Ωτορινολαρυγγολογικό Νοσοκομείο των Βρυξελλών, όπου του χορηγήθηκε εξειδικευμένη αγωγή.
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι καλά στην υγεία του και για καθαρά προληπτικούς λόγους, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Επειδή αναφορές περί δήθεν επιδείνωσης της υγείας του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη είδαν το φως της δημοσιότητας, επιθυμώ να τονίσω...

ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι καλά στην υγεία του και οτιδήποτε άλλο περί του αντιθέτου δεν ανταποκρίνεται επ’ ουδενί στην πραγματικότητα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπεβλήθη το απόγευμα σε καυτηριασμό, αφού παρουσίασε ρινορραγία, σε Ειδικό Νοσοκομείο, στο οποίο εισήχθη το απόγευμα, είναι καλά στην υγεία του και ο ίδιος, και όχι οι θεράποντες ιατροί, επέλεξε να παραμείνει απόψε στο Νοσοκομείο καθαρά και μόνον για προληπτικούς λόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive