Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

"ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ" ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ; ΝΕΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ;



Φορτηγό όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ και αφού παρέσυρε έναν κάδο απορριμμάτων έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα.  Από το ατύχημα, που σημειώθηκε στη λεωφόρο Χατζηκυριακού 60 στον Πειραιά...
δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές. Από την κολόνα της ΔΕΗ, στην οποία χτύπησε το φορτηγό, κόπηκε καλώδιο και έχει πέσει πάνω σε ένα όχημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, το φορτηγό είχε σταματήσει σε κατηφορικό σημείο. 
Στην περιοχή έσπευσε δύναμη της τροχαίας Πειραιά και στη συνέχεια συνεργείο της ΔΕΗ και γερανόφορο όχημα για την απομάκρυνση του φορτηγού. 
Στη γύρω περιοχή το ρεύμα έχει διακοπεί λόγω της καταστροφής της κολόνας.

1 σχόλιο:

  1. Πολλές φορές , από πολλούς πελάτες μου , έχω ακούσει τά τελευταία χρόνια να μού λένε για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες πού προσλαμβάνουν - γιατί είναι καλλίτεροι οδηγοί απ' τους Έλληνες , απλά , μήν πάει το μυαλό σας στο πονηρό ;-)p - ότι ξεχνάνε να τραβήξουν το χειρόφρενο... Στην προκειμένη περίπτωση , επειδή ήταν νταλίκα , μάλλον φτηνά την γλυτώσανε οί άνθρωποι πού ήταν στην περιοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive