Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ. ΠΩΣ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ



Όλα έδειχναν μέχρι χθες το απόγευμα ότι ο Πρωθυπουργός θα ήταν εκείνος που θα αναλάμβανε και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες στην χθεσινή συνάντηση που είχε ο Α. Σαμαράς με τον γ.γ του υπουργείου Άμυνας Α. Οικονόμου, ο Πρωθυπουργός του ζήτησε να του προτείνει έναν απόστρατο αξιωματικό που θα μπορούσε να αναλάβει την θέση υφυπουργού με τον ΙΔΙΟ Υπουργό.  Ωστόσο το νέο επεισόδιο μεταξύ Χαρδούβελη – Δένδια για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά σχέδια και το τηλεφώνημα του Σαμαρά στον υπουργό Ανάπτυξης προκειμένου να πληροφορηθεί τι ακριβώς συμβαίνει, άλλαξε τα δεδομένα. Στις 9 το πρωί ο Σαμαράς.....

συγκάλεσε σύσκεψη στο γραφείο με την συμμετοχή όλων των στενών του συνεργατών. 
Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως βαρύ για τον Γκίκα Χαρδούβελη καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί προβλήματα μέσω διαρροών, ωστόσο όλοι τόνισαν πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να απομακρυνθεί ο υπουργός Οικονομικών. 
Από την άλλη πλευρά φάνηκε ότι μεταξύ των δύο είχε δημιουργηθεί ένα άσχημο κλίμα το οποίο θα επηρέαζε και τις επόμενες μεταρρυθμίσεις που θα έφερνε το υπουργείο Ανάπτυξης. 
Λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί είχαν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις. Ο Ν. Δένδιας θα μετακινούνταν στο υπουργείο Άμυνας θα έπαιρνε ένα χαρτοφυλάκιο «πρώτης γραμμής» το οποίο δεν έχει άμεση σχέση με το υπουργείο Οικονομικών. 
Παράλληλα στο υπουργείο Ανάπτυξης τοποθετήθηκε ένας άνθρωπος της αγοράς καθώς έχει εργαστεί με επιτυχία στον ιδιωτικό τομέα. Ο 41χρονος Κώστας Σκρέκας εξελέγη βουλευτής Τρικάλων για πρώτη φορά το 2012 και είναι από του πολιτικούς που χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού. 
Μία ώρα αργότερα ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς πήρε τηλέφωνο και τους δύο προκειμένου να τους ανακοινώσει την απόφασή του, ενώ παράλληλα τους ζήτησε να μεταβούν στο Μαξίμου για την πρώτη συνεργασία. 
Η ορκωμοσία θα γίνει στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ νωρίτερα ο Ν. Δένδιας θα καταθέσει στην βουλή το νομοσχέδιο για την ρύθμιση των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων. 

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive