Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Πατέρας 7 παιδιών αθωώθηκε, αλλά το κράτος δεν του επιστρέφει το κατασχεμένο αγροτικό του!



Απίστευτες καταστάσεις ζει ένας 43χρονος κτηνοτρόφος από το Σίσι Λασιθίου, ο οποίος, τους τελευταίους μήνες, έχει μπλέξει στα «γρανάζια» της γραφειοκρατίας. O 43χρονος, πατέρας 7 παιδιών συνελήφθη από την αστυνομία τον περασμένο Νοέμβριο και στο πλαίσιο της έρευνας, κατασχέθηκε το αγροτικό του αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία, το αυτοκίνητο από την ΕΛΑΣ περνάει στα χέρια του...
τελωνείου, το οποίο τρείς μήνες μετά τη διαδικασία κατάσχεσης, ενημερώνει τις κρατικές υπηρεσίες για το αν κάποια απ’ αυτές ενδιαφέρεται για το όχημα.
Έτσι και έγινε με το 4x4 του κτηνοτρόφου, το οποίο κατέληξε σε υπηρεσία του στρατού. 
Όμως το δικαστήριο λίγους μήνες μετά απήλλαξε τον 43χρονο απ΄ όλες τις κατηγορίες.
Ωστόσο, όταν εκείνος προσπάθησε να πάρει πίσω το αυτοκίνητο του, οι υπηρεσίες που ενεπλάκησαν άρχισαν να...σφυρίζουν αδιάφορα!
Το τελωνείο υποστήριξε πως δεν είναι πλέον αρμοδιότητα του, ενώ η στρατιωτική υπηρεσία ισχυρίζεται πως νόμιμα κατέχει πλέον το αυτοκίνητο. 
Ο πολύτεκνος κτηνοτρόφος, που έχει στα χέρια του την απόφαση του δικαστηρίου, που επιβάλλει την άμεση επιστροφή του αυτοκινήτου στον κάτοχο του...τραβάει τα μαλλιά του και είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα! 
«Μου δήμευσαν την περιουσία μου, εγώ δεν θέλω λεφτά, αλλά το αμάξι μου πίσω», λέει οργισμένος ο 43χρονος. 
Μάλιστα, προκειμένου να φτάσει το δίκαιο αίτημα του ως τη Βουλή, αποτάθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Κριτσωτάκη. 
ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive