Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Τσάμπα η στήριξη Σαμαρά σε Πρετεντέρη. 6,5% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ, λέει ο Πρετεντέρης


Τι και αν ο Αντώνης Σαμαράς στήριξε δημόσια τον Γιάννη Πρετεντέρη στο Κοινοβούλιο, καταδικάζοντας το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτόν;;
Τι και αν παραδοσιακά η GPO και ο Γιάννης Πρετεντέρης παραδοσιακά έριχναν στα μαλακά τις μνημονιακές κυβερνήσεις;;
Με 6,5 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ.... επιβεβαιώνοντας το ευρύ προβάδισμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μία εταιρία που στις ευρωεκλογές έδειχνε τα δύο κόμματα ισοδύναμα....Επιβεβαιώνοντας μετρήσεις άλλων εταιριών, που δείχνουν προβάδισμα 8-10 μονάδες.
Στην τρίτη θέση κοντράρονται Ποτάμι, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή, ενώ το ΠΑΣΟΚ βολοδέρνει στο 4%, με τους Αν. Έλληνες να δίνουν μάχη για την είσοδο τους στην βουλή. Εντυπωσιακό το ποσοστό του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που καταγράφεται στο 1,6%
Ο Θεοδωρικάκος της GPO είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, αν γινόντουσαν εκλογές, θα ήταν κοντά στο 34% μία ανάσα από την αυτοδυναμία (36%)!
Και το δράμα στο Μαξίμου συνεχίζεται!
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Σαμαράς 43,1%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 37,2% αλλά η διαφορά ήταν τεράστια στην προηγούμενη δημοσκόπηση.
Όμως σαν δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός ο Τσίπρας περνάει για πρώτη φορά μπροστά με 42,8% θετικές γνώμες  και ακολουθεί ο Σαμαράς με 41% , ο Θεοδωράκης με 40% , ο  Κουβέλης με 34%  , ο  Κουτσούμπας με 33,6% , ο Πάνος Καμμένος με 29%,ενώ στις τελευταίες θέσεις μάχη γίνετε μεταξύ Βενιζέλου με 22,8% (76,1% αρνητικές) και  Μιχαλολιάκου με 11,6% (85,2% αρνητικές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive