Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΗΣ Π.ΡΑΛΛΗ, ΗΤΑΝ τ.ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ!! ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο Π. Ράλλη: Η αποκάλυψη του οδηγού για την 24χρονη που ακρωτηριάστηκεΠαρ όλα αυτά, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ για να σκορπίζει ΠΟΝΟ & ΘΑΝΑΤΟ. Γνώριμος των Αρχών ήταν ο 27χρονος Αλβανός οδηγός, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη «θέρισε» τρεις ανθρώπους με το Smart του. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 27χρονος Αλβανός  Μ.Ε, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία. Το 2006 φέρεται ότι είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας γιατί πουλούσε κλεμμένα κινητά. Το 2008, οι αστυνομικοί του πέρασαν και πάλι χειροπέδες, αφού βρέθηκε πάνω του ποσότητα χασίς μετά από έλεγχο. Το 2011, συνελήφθη για τρίτη φορά, για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα, κατά την διάρκεια της οποίας είχε διαφύγει ο συνεργός του. ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ Η 24ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ:...
Η τραγωδία πήρε μια ακόμα πιο ανατριχιαστική τροπή, καθώς το φως της δημοσιότητας είδε η πληροφορία πως ένα εκ των θυμάτων, η 24χρονη κοπέλα που ακρωτηριάστηκε και μια μέρα μετά υπέκυψε στα τραύματά της, υπήρξε πρώην σύντροφος του 27χρονου Αλβανού κατηγορούμενου!
Όταν ξεκινούσε από το σπίτι της το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ούτε που φανταζόταν πως το νήμα της ζωής της θα κοβόταν με τόσο βάναυσο τρόπο, από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώην φίλος της!
Το τραγικό αυτό νέο, φέρεται ότι αποκάλυψε ο ίδιος ο 27χρονος Αλβανός, ο οποίος όταν άκουσε τα ονόματα των τριών νεκρών κατέρρευσε, παραδεχόμενος πως στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με την 24χρονη ομοεθνή του.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο
Εν το μεταξύ ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, συγκλονίζει από το δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη, που είχε ως αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τρεις άνθρωποι.
Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Mega με πλάνα από κάμερα ασφαλείας, είναι συγκλονιστικό, καθώς δείχνει ένα ζευγάρι να περπατά, λίγο πριν η γυναίκα χτυπηθεί από το Smart, που οδηγούσε ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής.  

Δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη από allthewebnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive