Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Την "Δουλεύουν;" Σταθάκης: «Το θέμα είναι η Γιάννα να γίνει ΚΑΙ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει το 1/25 των εσόδων της στο κόμμα!!»

«Το θέμα δεν είναι ότι θέλει να μας ψηφίσει, αφού όποιος θέλει μπορεί να το κάνει αυτό. Το θέμα είναι να γίνει και. μέλος του ΣΥΡΙΖΑ». Με αυτό τον τρόπο σχολίασε σε συναδέλφους του στη Βουλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σταθάκης τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Γιάννα Αγγελοπούλου θέλει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με το ΒΗΜΑτοδότη, όταν ο βουλευτής ρωτήθηκε τι άλλο πρέπει να γίνει, ο κ. Σταθάκης έδωσε την εξής απάντηση:..
«Σύμφωνα με το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του συνεισφέρουν οικονομικά στο κόμμα το 1/25 των εσόδων τους. Κάντε τώρα τους υπολογισμούς σας».

1 σχόλιο:

  1. Ωραία , πολύ ωραία , πάρτε την στο κόμμα σας , πάρτε της και το 1/25ο των εσόδων της κι αφήστε μας εμάς τά φραγο-διφραγκάκια μας πού έχουμε στην τσεπούλα μας - πού τά χρωστάμε κι αυτά , όταν θα γίνετε κυβέρνηση - φτού κακά , μά τι λέω ό άνθρωπος , κούφια ή ώρα πού τ' ακούει , πού έλεγε και ή γιαγιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive