Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί το ξέκωλο, η Lady Gaga ζήτησε συγγνώμη από τους ηλίθιους θαυμαστές της;

Γιατί η Lady Gaga ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της;

Μπορεί στην Ακρόπολη να μην πήγε, ωστόσο, η Λέιντι Γκάγκα «γεύτηκε» τις Καρυάτιδες, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω των social media! Παράλληλα, λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ, ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες fans της που έχουν «στρατοπεδεύσει» στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου διαμένει. Τι κι αν οι παπαράτσι είχαν στήσει καρτέρι στον Ιερό Βράχο, τον οποίο η 28χρονη σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθεί; Η Λέιντι Γκάγκα έμεινε στο ξενοδοχείο και απόλαυσε τις Καρυάτιδες από…
σοκολάτα, μαζί με μακαρόν που της προσέφεραν ως καλωσόρισμα οι άνθρωποι του ξενοδοχείου! Μάλιστα, η ίδια «ανέβασε» φωτογραφία στα social media, γράφοντας κολακευτικά σχόλια για την φιλοξενία.
Λίγο αργότερα, η Γκάγκα ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές της, τα «τερατάκια» όπως τους αποκαλεί, επειδή δεν συναντήθηκε μαζί τους. «Θα βγω έξω αύριο», υποσχέθηκε η τραγουδίστρια, η οποία φροντίζει πάντα να έρχεται σε επαφή με τους fans της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει στείλει ακόμα και… φαγητό στα «τερατάκια» που ξεροσταλιάζουν έξω από τα μέρη στα οποία βρίσκεται!
Λίγο πριν μεταβεί στο ΟΑΚΑ για την αποψινή συναυλία της, η 28χρονη σταρ δεν αποκλείεται να κάνει μία βόλτα στην Ακρόπολη, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαίωνεται. Το βράδυ της Τετάρτης και υπό άκρα μυστικότητα, η Λέιντι Γκάγκα φωτογραφήθηκε στο Λαύριο και το Σούνιο, ενώ το πρωί της Πέμπτης προμηθεύτηκε τσιπούρα, σολομό και μαρούλια από την Βαρβάκειο, ώστε η προσωπική της σεφ να ετοιμάσει το μενού της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive