Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΣ "ΦΩΤΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ". Lady Gaga : "Αφού επιβίωσε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας θα επιβιώσετε κι εσείς". ΒΙΝΤΕΟ


Tη φαντασμαγορική συναυλία της Lady Gaga άνοιξε ο Άλεξ Καββαδίας και λίγο  μετά τις 21:15 η Lady Gaga εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας χρυσά φτερά και ένα κορμάκι γεμάτο παγιέτες και φωνάζοντας δυνατά στα Ελληνικά "Σας αγαπώ πολύ"! Όλο το στάδιο άρχισε να ουρλιάζει και εκείνη με τη σειρά της απάντησε: "Ευχαριστώ Athens".
Η Lady Gaga μάλιστα, είχε φροντίσει να έχει την Ελληνική σημαία μαζί της στη σκηνή, όπως κάνει σε όλες τις χώρες που πάει ...την οποία ανύψωσε και έπειτα τυλίχθηκε με αυτή. Η "γνωριμία" της με την Ελλάδα -όπως η ίδια αποκάλυψε- μετρά αρκετά χρόνια, αφού σε ηλικία 15 ετών είχε δουλέψει σε τρία ελληνικά εστιατόρια.
Λίγο μετά το τραγούδι "Born this way" είπε: "Αφού επιβίωσε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας θα επιβιώσετε κι εσείς".
Αποχαιρέτησε το κοινό λέγοντας "φιλάκια" ενώ φόρεσε και την ελληνική σημαία

1 σχόλιο:

  1. εδώ μας λέει,ο γκά γκά σαμαράς οτι η ζωη μήνα με τον μήνα θα επανέρχεται στο φυσιολογικό,οι δυλώσεις την γκά γκα μας πειραξαν;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive