Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

H NEΑ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ


Μετά την κουκούλα έβγαλε και το προφυλακτικό ο Σεμεσένκο! Ύστερα από το πρώτο σοκ της κοινής γνώμης από τα αποκαλυπτήρια του προσώπου του, φαίνεται ότι ο Σεμεσένκο επιχείρησε να επανακτήσει το κύρος του και διακίνησε στο διαδίκτυο δεύτερη φωτογραφία του, σαδομαζοχιστικού χαρακτήρα! Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά...

ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΜΟΝΟ !! Ας είσθε άνω των 18 ετών δείτε την γυμνή αλήθεια στη συνέχεια....
  Ο διοικητής του τιμωρητικού τάγματος του Ντονμπάς που έβγαλε προχθές  για πρώτη φορά την κουκούλα αποκαλύπτοντας το πρόσωπό του λόγω του πρωτοκόλλου της παρασημοφόρησής του από τον πρωθυπουργό Yatsenyuk, χθες διακίνησε φωτογραφία του λείαν σκανδαλιστική. Ευτυχώς τα μέσα που την αναδημοσιεύουν έχουν καλύψει τα επίμαχα σημεία (αν υπάρχουν).Ωστόσο εμείς διαθέτουμε και την αυθεντική έκδοση.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΜΟΝΟ Γιά άνω των 18 ετών δείτε την γυμνή αλήθεια στη συνέχεια
kkkkvhkv
DEEEE
Ποζάρει και φωτογραφίζεται ολόγυμνος στο εσωτερικό διαμερίσματος, κατά πάσα πιθανότητα κρεβατοκάμαρας. Με μια λεπτομέρεια: κρατάει περήφανα μια επαγγελματική βαλλίστρα σαν αυτές με τις οποίες σκότωναν οι ευρωμάινταν.
Το σχόλιο της sveda επί της φωτογραφίας είναι εκτός από πικρόχολο και επιτυχημένο:
…Φοράει μόνο μια ζώνη του εξοπλισμού της βαλλίστρας η οποία ωστόσο δεν κρύβει και κάτι που θα άξιζε τον κόπο να καλυφθεί….
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive