Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ. Ο Επικεφαλής της αστυνομίας λέει: "Ξέρω τι συνέβη στο χαμένο Boeing"

Μία σοκαριστική δήλωση έγινε από τον αρχηγό της αστυνομίας της Ινδονησίας κατά τη διάρκεια συνάντησης με στελέχη των αερομεταφορών.  «Ξέρω τι συνέβη στο χαμένο Boeing» λέει ο επικεφαλής της Αστυνομίας. Το γεγονός αυτό συγκλόνισε τους συγγενείς των 239 αγνοούμενων της πτήσης MH370 της Malaysian Airlines, που χάθηκε στα νερά του Ινδικού και ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ - Πεκίνο, . Ο στρατηγός Σουταρμάν υποστήριξε...
ότι γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στο αεροσκάφος και οδήγησε στην εξαφάνισή του, ζωντανεύοντας ξανά τα σενάρια που θέλουν τις Αρχές να γνωρίζουν την τύχη του και να μην ενημερώνουν τους συγγενείς των επιβαινόντων.
Συγκεριμένα ο Σουταρμάν είπε ότι «μίλησα με τον επικεφαλής της Αστυνομίας της Μαλαισίας Τουν Μοχάμεντ Χανίφ Ομάρ. Ξέρω τι πραγματικά συνέβη με την MH370».
Το ινδονησιακό πρακτορείο Kompas. com αναφέρει ότι η δήλωση έγινε ενώπιον αρκετών υψηλόβαθμων στελεχών της αστυνομίας και εκπροσώπων της Lion Air, του εθνικού αερομεταφορέα της Ινδονησίας. Ο Γενικός Επιθεωρητής της Αστυνομίας της Μαλαισίας, Κχαλίντ Αμπού Μπακάρ, δήλωσε σοκαρισμένος από αυτό το σχόλιο και ανέφερε ότι πρόκειται να επικοινωνήσει με τον ινδονήσιο αξιωματούχο για να ζητήσει διευκρινίσεις. 
Η δήλωση έρχεται την ώρα που ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την έναρξη νέας πολυδάπανης έρευνας για το Boeing 777.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive