Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Στη μαύρη λίστα των ελληνικών τραπεζών μπήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Aγανάκτηση και αποτροπιασμός επικρατεί στις ελληνικές τράπεζες μετά τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη πως αν πέσει η κυβέρνηση τότε εκείνος θα σηκώσει όλα του τα λεφτά και θα τα βγάλει στο εξωτερικό.
Η αμηχανία ήταν τεράστια στα τραπεζικά επιτελεία όταν είδαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και τον άνθρωπο ο οποίος έδωσε ομιλία με τίτλο «από βιβλιοπώλης υπουργός», να μιλάει με τέτοια λόγια κατά της ελληνικής οικονομίας επειδή φοβάται ότι θα τον μαυρίσουν στις εκλογές. «Δεν είναι δυνατόν να ακούμε τέτοια πράγματα σε μια εποχή που όλος ο κόσμος πληρώνει τους φόρους του με τις πιστωτικές μας κάρτες», δηλώνουν τραπεζικές πηγές... οι οποίες γνωστοποίησαν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος από καμία ελληνική τράπεζα.
«Να πάει τα λεφτά του στην Ελβετία» φώναζε ένας πρόεδρος μεγάλης τράπεζας, ο οποίος είχε πετάξει το σακάκι του στο πάτωμα όταν είδε τον πρώην υπουργό και για πάντα βιβλιοπώλη να ξεστομίζει τέτοια λόγια.
Σύμφωνα με μαρτυρίες δημοσιογράφων οι οποίοι το πρωί δουλεύουν στα γραφεία Τύπου των τραπεζών και το απόγευμα βγαίνουν στα κανάλια για να μεταδώσουν αντικειμενικά ρεπορτάζ, το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο ίδιος, καλείται τώρα να αντεπεξέλθει στο κακό που τον βρήκε, ενώ φήμες λένε ότι έχει ήδη μετανοιώσει για την κουβέντα που ξεστόμισε κι έχει πάρει δεκάδες τηλέφωνα τους τραπεζίτες για να τους το πει.
Εκείνοι όμως παραμένουν ακλόνητοι στις θέσεις τους, παρότι ο ελληνικός λαός που δεν του έχει μείνει μία θα ξαναχεστεί από το φόβο του όταν θα του πουν πριν τις εκλογές πως τα ΑΤΜ θα κλείσουν μόλις χάσει η Νέα Δημοκρατία.
«Δεν θα μας καταστρέψει εμάς ένας Άδωνις. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες ψηφοφόρους οι οποίοι κάθε φορά ψηφίζουν για τα δικά μας συμφέροντα», κατέληξαν στην ανακοίνωσή τους οι Έλληνες τραπεζίτες.

Από polyfimoss

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive