Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

tsipras-papas
Η είδηση σήμερα έρχεται από την Κουμουνδούρου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται αύριο το Βατικανό όπου θα… συναντήσει τον «Πάπα των φτωχών» Φραγκίσκο. Είναι η πρώτη φορά που ηγέτης της ριζοσπαστικής Αριστεράς γίνεται δεκτός στο Βατικανό μια εξέλιξη που εκτιμάται ως ιδιαιτέρως σημαντική και πολιτικά συμβολική από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Συνάντηση Πάπα – Τσίπρα: Αύριο στο Βατικανό για πρώτη φορά Αριστερός ηγέτης» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της Αυγής...
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ειρήνη, μετανάστευση και προστασία του περιβάλλοντος θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης» μιας εξέλιξης που «αντανακλά τις αγωνίες, από διαφορετικές πλευρές για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και των ανθρωπιστικών προβλημάτων εξαιτίας των πολεμικών συρράξεων». «Η συνάντηση ενέχει και τον συμβολισμό ότι η Αριστερά σε μια μικρή χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το παράδειγμα και τις θέσεις της, απευθύνεται στο σύνολο των ευρωπαϊκών κοινωνιών και αναζητεί δεσμούς συνεργασίας ανεξάρτητα από τις διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες» τονίζει η εφημερίδα. Σημειώνεται ότι πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το Άγιον Όρος γεγονός που γεγονός που σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόσβαση σε χώρους που κάποτε αποτελούσαν άβατο για την Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive