Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Λ. Σουβαλτζή: «Με εντολή Σημίτη σταμάτησαν οι ανασκαφές στον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου». ΒΙΝΤΕΟ

souvaltzi
Σε απίστευτες καταγγελίες για την κυβέρνηση Σημίτη και τον τρόπο που σταμάτησαν τις ανασκαφές στον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αίγυπτο προέβη στην Απαγορευμένη Ζώνη και τον Γιώργο Τράγκα η αρχαιολόγος, Λιάνα Σουβαλτζή. «Μας μπλοκάρισαν την ανασκαφή στην Αίγυπτο όταν ήταν πρωθυπουργός ο Σημίτης» είπε η κ. Σουβαλτζή, χαρακτηρίζοντας παράλληλα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως τον μεγαλύτερο εχθρό του έργου. Εξαπέλυσε βολές και κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου, υποστηρίζοντας...
ότι της είχε πει να μην αναφέρει το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, γιατί τονώνει το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων και πρέπει να κρατούνται χαμηλά οι τόνοι. Επισήμανε ότι οι ανασκαφές σταμάτησαν το 1996, με αιτιολογία την κρισιμότητα της κατάστασης σε Ίμια και Σκόπια. «Είμασταν έτοιμοι να αναδείξουμε τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχουμε βρει ελληνικές επιγραφές. Ο τάφος έχει εμβαδό 525τ.μ., ενώ ο χώρος του φθάνει τα 12 χιλιάδες τ.μ.»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive