Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

"Ελεύθερη" απο τους γύφτους η Μεσογείων. Αναβλήθηκε για αύριο η κατεδάφιση των κτισμάτων του γύφτικου καταυλισμού στο Χαλάνδρι.

Αύριο η κατεδάφιση των κτισμάτων του καταυλισμού των Ρομά

Για αύριο στις 9:30 αποφασίστηκε η κατεδάφιση των 12 κτισμάτων του καταυλισμού των γύφτων στο Νομισματοκοπείο, μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης σύσκεψης. Η κατεδάφιση των κτισμάτων από τα συνεργεία της αποκεντρωμένης διοίκησης, τα οποία η πολεοδομία Βόρειου Τομέα Αττικής χαρακτηρίζει ακατοίκητα, θα γίνει παρουσία του γενικού γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα, του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου και του αντιδημάρχου Στέλιου Καλαματιώτη....
Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Αγγελάκα είναι διατεθειμένος να αναστείλει για εύλογο χρονικό διάστημα την μετεγκατάσταση των γύφτων στο όρος Πατέρας και σε αγαστή συνεργασία με τον δήμαρχο Χαλανδρίου να συνεπικουρήσει στις προσπάθειες του δήμου, ώστε να βρεθεί νέος χώρος προκειμένου να διαμείνουν οι γύφτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive