Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΜΟΤΗΝΗ. "ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ" ΕΙΠΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΙ Η ΝΥΦΗ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ

Τρεις μέρες τρικούβερτο γλέντι, χιλιάδες ευρώ σε προικιά και τραπεζώματα, εκατοντάδες ευχές για «βίον ανθόσπαρτον» δεν ήταν αρκετά για να σώσουν έναν γάμο στην Κομοτηνή, ούτε να κρατήσουν ψύχραιμη τη νύφη όταν σε κατάσταση σοκ διαπίστωσε ότι ο γαμπρός είχε άλλες... προτιμήσεις! Ο γάμος συνδύαζε παράδοση και χλιδή και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από όσα πρόσφεραν απλόχερα οι δύο οικογένειες στους προσκεκλημένους. Οι γυναίκες είχαν ντυθεί με πανάκριβα ρούχα που είχαν ράψει στην Τουρκία, ενώ είχαν χτενιστεί και μακιγιαριστεί ειδικά για την περίσταση. Η οικογένεια της νύφης έχει μουσουλμανικές ρίζες, με αποτέλεσμα να μη λείψει το τσιφτετέλι στο οποίο επιδόθηκαν οι προσκεκλημένες που συμμετείχαν στη χαρά των νεονύμφων. Ολοι ήταν σίγουροι ότι το νεόνυμφο ζευγάρι είχε τις προδιαγραφές να ευτυχήσει και να κάνει οικογένεια, ενώ ο γάμος έγινε talk of the town. Στα ενδότερα.Τις προτιμήσεις του γαμπρού, όμως, δεν γνώριζε κανείς και το σημαντικότερο είναι ότι δεν τις ήξερε ούτε η...
γυναίκα του, αφού δεν είχαν έρθει μέχρι τότε σε ερωτική επαφή, σύμφωνα με τον «Χρόνο». Οταν λοιπόν οι δύο νέοι αποσύρθηκαν στα ενδότερα για την πρώτη νύχτα γάμου, έγινε το «έλα να δεις»! Η κοπέλα κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ ο γαμπρός δεν έκανε κάτι για να κρύψει τα γούστα του, δίνοντάς της να καταλάβει πως την παντρεύτηκε μόνο και μόνο για να ρίξει στάχτη στα μάτια των συγγενών του!
Η νύφη δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να πάρει την απόφασή της και αυτή ήταν πως θα διέλυε τον γάμο, αφού δεν ήταν διατεθειμένη να ζήσει μια ζωή με έναν άνθρωπο που δεν θα ανταποκρινόταν στα συζυγικά του καθήκοντα, μια και ήταν ξεκάθαρο ότι του άρεσαν άτομα του ίδιου φύλου!
«Βομβαρδισμένη» με ανάμεικτα συναισθήματα αλλά αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι δύο οικογένειες και ο κόσμος, η νύφη έδωσε πίσω όλα τα χρυσαφικά που της είχαν προσφέρει στον γάμο οι συγγενείς του γαμπρού και τα... τίναξε όλα στον αέρα!
Τα «εγκεφαλικά» που ακολούθησαν δεν την πτόησαν καθόλου και δεν είχε ούτε όρεξη ούτε χρόνο να ασχοληθεί με τους συγγενείς. Αισθανόταν πικραμένη και προδομένη και το μόνο που ήθελε ήταν να περάσει όλο αυτό για να ηρεμήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που την ενόχλησε πιο πολύ ήταν ότι εκείνοι που έκαναν το προξενιό φρόντισαν να μην πουν λέξη για το «θέμα» του γαμπρού με σκοπό να τον καλοπαντρέψουν, αδιαφορώντας αν η νύφη θα ήταν μια ζωή δυστυχισμένη.

Εύα Παπαδάτου 

2 σχόλια:

  1. Καλα στην Θεσσαλονικη και κουμουνδουρου τι αλαξολενε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως το είπε έτσι ο άνθρωπος!! Αντε καλή παντριά με τον "Μήτσο" ή όπως τον λένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive