Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Μυστικός πράκτορας ξένης χώρας ΚΑΙ ποδοσφαιριστής!! έπαιζε στον ΟΦΗ & στον ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)




Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής (ΦΩΤΟ) που έπαιζε στον Παναθηναϊκό, αλλά παράλληλα είχε προσληφθεί από ξένο κράτος για να... κατασκοπεύει την χώρα μας;  Ένα απίστευτο σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας και εμπλέκει πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού με την κατασκοπία της Ελλάδας! Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «mediapool.bg», αναφέρεται πως ο ... Δείτε την απάντηση>>

Θωμάς Λαφτσής ήταν μυστικός πράκτορας των βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό! Συγκεκριμένα, ο Λαφτσής μεταγράφηκε το 1981 στον ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε έως το 1983 και στη συνέχεια μετακόμισε στον Παναθηναϊκό έως το 1985. Επειτα πήρε μεταγραφή στο Βέλγιο για να επιστρέψει στον ΟΦΗ από το 1987 έως το 1989.
Η συγκεκριμένη λοιπόν ιστοσελίδα ισχυρίζεται πως ο νυν ιδιοκτήτης της Λέφσκι, πριν έρθει να παίξει μπάλα στην Ελλάδα, είχε προσληφθεί στην Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών της Βουλγαρίας τον Απρίλιο του 1980 με το ψευδώνυμο «ψηλός»!
Το θέμα «έσκασε» μετά από έρευνα στη Βουλγαρία για τα οικονομικά ζητήματα ανθρώπων που στο παρελθόν είχαν δεσμούς με την κρατική ασφάλεια και τις τις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών την περίοδο του κομουνισμού στη χώρα.
Έτσι λοιπόν, η Επιτροπή που συστάθηκε για αυτό τον λόγο, ανακάλυψε πως στο όνομα του Θωμά Λάφτση υπάρχουν δύο μη εξυπηρετούμενα δάνεια εταιρείας, της οποίας υπήρξε ιδιοκτήτης και στην σχετική έκθεση αναφέρεται πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, είχε προσληφθεί ως μυστικός πράκτορας πριν βρεθεί στην Ελλάδα!
Απίστευτο σενάριο, το οποίο όμως έχει βάση, αφού οι Βούλγαροι «μιλάνε» με στοιχεία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive