Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αννα Καραμανλή. Χαμός το βράδυ στη βουλή: ''Να πείτε του Χαρδούβελη να πάει να γαμ**ει...''

Χαμός το βράδυ στη βουλή: ''Να του πείτε να πάει να γαμ**ει...''Μεγάλη ένταση και απίστευτες καταστάσεις επικράτησαν χθες στα γραφεία της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας όπου σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, ενημέρωνε τους βουλευτές για τις τελικές αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ. Η ρύθμιση δεν άρεσε σε πολλούς με αποτέλεσμα να επικρατήσει έντονη νευρικότητα και να προκύψει και θερμό επεισόδιο μεταξύ της βουλευτού Αννας Καραμανλή και του συμβούλου του υπουργού, Γ. Θεοδωρακόπουλου. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν σε έντονο ύφος και κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της, η Άννα Καραμανλή του είπε: Ξέρετε, κύριέ μου, ότι οι πολίτες υποφέρουν; Και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;. Ο σύμβουλος του υπουργείου οικονομικών της ζήτησε να σταματήσει να φωνάζει, αλλά....
η ίδια συνέχισε και μάλιστα σε πιο έντονο ύφος: "Να πάτε να πείτε στον Χαρδούβελη να πάει να γαμ**ει". Μάλιστα, πριν αποχωρήσει ανέφερε και διάφορα άλλα... κοσμητικά επίθετα.

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η κότα σε πόσα νομοσχέδια της Εγκληματικής ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ψήφισε ΝΑΙ??? Και πόσα ΝΑΙ θα πει ακόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive