Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Χάρρυ Κλυνν για την ελεεινή εμφάνιση Σαμαρά στη ΔΕΘ: ΕΔΩ ΗΡΘΑΜΕ... ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ

Πες τα Χάρρυ... Πες τα στο μαλακισμένο που το παίζει πρωθυπουργός.
Σ' ένα μόνο διαφωνώ μαζί σου... στο Ειδικό Δικαστήριο.
Όχι Χάρρυ μου... σε κανένα Ειδικό Δικαστήριο δεν θα πάει ούτε αυτός, ούτε τα βρωμερά υποκείμενα της προδοτικής κυβέρνησης...
Στην Πλατεία Συντάγματος θα στηθούν οι καρμανιόλες και θα τους πάρουμε τα κεφάλια... έτσι για να γίνει συνείδηση στον καθένα που θα τολμήσει ακόμα και να σκεφθεί να προδώσει την Πατρίδα, να ξέρει τι τον περιμένει.
Το αίμα δεκάδων χιλιάδων συμπατριωτών μας που αυτοκτόνησαν  ή έχασαν τις ζωές τους από τις επιλογές αυτών των ανθρωπόμορφων λύκων. 
ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ!
Το αίμα των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ! 
ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΥΝ: Αυτές τις παπαριές ήρθες να μα πεις άθλιο φασιστολασποακροδεξιό ράκος;...Δεν κοκκινίζεις ρε αληταρά, δεν αισχύνεσαι ρε παρωχημένο πολιτικό κουτσαβάκι να φτύνεις κατάμουτρα το Λαό των Ελλήνων που βυθίζεται,λόγω των δικών σου προδοτικών πολιτικών επιλογών, ολοένα και περισσότερο, στο τέλμα της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης; 
Ποιος νομίζεις ότι είσαι τελικά ρε ψοφοδεές μερκελικό νευρόσπαστο; 
Πού είναι οι υποσχέσεις, τα φούμαρα και τα χοντρά λόγια που υποσχόσουν πριν από το Παρίσι, που σου βούλωσε το αμετροεπές στόμα με το τσιρότο της υποτέλειας; 
Τζάμπα ταξίδι στη Σαλονίκη έκανες ανελλήνιστε, τις ανοησίες, τις απειλές και τα ψεύδη που εκτόξευσες τ' ακούσαμε  όλη την περασμένη εβδομάδα από τα βοθροτσοντοκάναλα και τα παπαγαλάκια της φασολάδας, υπό τη διεύθυνση  του ψυχοπαθούς Άδωνι Γεωργιάδη. 
Μάζεψε λοιπόν τους 10.000 λεγεωνάριους που μας κουβάλησες για να σε προστατεύσουν από τις «εκδηλώσεις αγάπης των Σαλονικιών» και άντε ξανά στο λαγούμι σου να προετοιμάσεις τον επόμενο προεκλογικό σου λόγο. 
Και που ΄σαι πανίβλακα, μια και άρχισες ήδη την προεκλογική σου εκστρατεία, σε πληροφορώ ότι, ό,τι και να πεις, ό,τι και να κάνεις, ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. 
Άντε γεια. 
(ΠΗΓΗ: http://harryklynn.blogspot.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive